Η SEGA αποκάλυψε τον τίτλο του επόμενου Yakuza, το οποιο θα έχει ολοκαίνουριο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Ichiban Kasuga και θα ονομάζεται Yakuza: Like a Dragon στη Δύση. Όπως μάθαμε, ο Kasuga θα πάρει στις πλάτες του το φταίξιμο για τα εγκλήματα των υψηλότερων μελών του clan της Yakuza στο οποίο ανήκει και εκτίει ποινή 18 χρόνων στη φυλακή. Όταν αποφυλακίζεται, δεν υπάρχει κανένας για να τον συναντήσει και επιστρέφει στο Kamurocho, το οποίο πλέον ελέγχεται από την αστυνομία, με το clan του να έχει εξαφανιστεί και καταλήγει πίσω στη Yokohama, που αποτελεί και το κεντρικό setting του τίτλου.

Καλά, όλα αυτά, αλλά το επόμενο Yakuza θα έρθει με μία μεγάλη και απροσδόκητη αλλαγή. Συγκεκριμένα, το combat του τίτλου θα είναι πλέον turn-based, όπως φαίνεται και από το screenshot που ακολουθεί. Με το combat να αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της σειράς Yakuza, μία τέτοια ριζική αλλαγή έρχεται από το πουθενά και δεν ξέρουμε και κατά πόσο θα είναι ευπρόσδεκτη από τους fans του franchise.

Κατά τ’ άλλα, το παιχνίδι κυκλοφορεί στην Ιαπωνία στις 16 Ιανουαρίου 2020 και κάποια στιγμή αργότερα θα έρθει και στη Δύση.

https://i1.wp.com/images.pushsquare.com/4ec0f76fc77bd/yakuza-like-a-dragon-ps4-playstation-4-3.original.jpg?w=945