Αρκετά στοιχεία για το WWE 2K20 διέρρευσαν στη δημοσιότητα, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του τίτλου, έτσι οι wrestling fans έχουν πλέον πρόσβαση σε μία πληθώρα πληροφοριών για την επερχόμενη προσθήκη στο franchise της . Αρχικά, το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου, ενώ στο εξώφυλλο του θα βρεθούν οι Becky Lynch και Roman Reigns.

Το Showcase mode θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, ενώ αυτή τη φορά θα ακολουθεί το Women’s Evolution και πιο συγκεκριμένα θα ασχολείται με τις καριέρες των Four Horsewomen του WWE. Πρόκειται για τις Becky Lynch, Charlotte Flair, Bayley και Sasha Banks. Επιπλέον, μία σειρά 2K Showcases θα καταφτάσουν στο παιχνίδι μετά το launch του, κάτω από την επωνυμία WWE 2K20 Originals. Για πρώτη φορά, θα μπορείτε να αγωνιστείτε τόσο ως άντρας, όσο και ως γυναίκα wrestler στο MyCareer mode, ενώ το πολύ επιτυχημένο Towers mode επιστρέφει ανανεωμένο. Αξιοσημείωτες είναι οι επιστροφές του θρυλικού Hulk Hogan, αλλά και της τόσο παραγκωνισμένης από το WWE, Chyna στο ενεργό roster, με την αποκάλυψη της πλήρους γκάμας των παλαιστών να έρχεται σε λίγο καιρό.

Η Συλλεκτική Έκδοση του WWE 2K20 θα είναι αφιερωμένη στην 20η επέτειο του SmackDown και περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω:

– WWE 2K20 Deluxe Edition
– Exclusive Acrylic Piece Featuring a Piece of WWE SmackDown Ring Skirt (2002-2008)
– Collectible Acrylic Piece Containing WWE Smackdown! Legend Autograph (Kurt Angle, Rey Mysterio, Edge)
– SmackDown 20 Digital Bonus Content (including playable characters Chyna, in her first WWE 2K appearance, Hulk Hogan, in his first WWE 2K appearance since WWE 2k15, “$500 Shirt” The Rock, and Rock ’n’ Sock Connection Mankind — more details to be announced this fall)
– WWE 2K20 Pre-Order Digital Bonus Content
– WWE 2K20 Originals
– WWE Supercard Bonus Content