Με την πρόσφατη δημόσια κατοχύρωση για το Watch Dogs 3 από την Ubisoft, υπάρχουν υποψίες ότι μέσα στην κατοχύρωση κρύβεται η πληροφορία ότι το Watch Dogs 3 θα είναι από τους εναρκτηρίους τίτλους για την νέα γενιά κονσολών. Ακριβώς όπως συνέβει και με το PS4 και το πρώτο Watch Dogs και σύμφωνα με τον ΥouΤuber SkullziTV, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που τον οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video στο οποίο εξηγεί τους λόγους που πιστεύει κάτι τέτοιο:

Για όσους δεν έχουν την υπομονή να παρακολουθήσουν το video, θα επισημάνουμε απλώς ότι το Watch Dogs 3 δείχνει να είναι εντελώς αποσυνδεδεμένος σαν τίτλος (σε ότι αφορά την κατοχύρωση) από τους 2 προηγούμενους τίτλους. Τώρα φυσικά οι υποψίες και οι ενδείξεις μέσα στο video μπορούν να σηκώσουν μεγάλη συζήτηση αλλά σίγουρα δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικασίες.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον τίτλο του Watch Dogs 3, οι πληροφορίες που έχουμε είναι λίγες. Δεν γνωρίζουμε αν πρωταγωνιστής θα είναι κάποιο νέο πρόσωπο ή θα έχουμε την επιστροφή κάποιου από τους Aiden Pearce ή Marcus Holloway, ενώ μετά το Σικάγο και το Σαν Φρανσίσκο, οι φήμες θέλουν το Λονδίνο να είναι η επόμενη πόλη που θα φιλοξενησει τον τίτλο της Ubisoft.

Εσείς τι πιστεύετε για το Watch Dogs 3, θα είναι ο τίτλος με τον οποίο θα ξεκινήσουμε και την νέα γενιά ή θα είναι τίτλος που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο της τρέχουσας;

Μη χάσετε το νέο GameCast με gaming συζήτηση!