Το Evil Within 2 κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες ( Παρασκευή 13/10 ) και προκάλεσε ένα μικρό σοκ τρόμου , για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το gameplay ή την horror πλοκή του !

Tα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τις πωλήσεις που πραγματοποίησε κατά την πρώτη ημέρα έναρξης δείχνουν ότι κατάφερε να φτάσει στο 1/4 των πωλήσεων που πραγματοποίησε αντίστοιχα στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το Evil Within τον Οκτώβρη του 2014 ! Η εμπορική του επίδοση είναι αυτή που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο τρόμο στους υπεύθυνους της Bethesda οι οποίοι προσβλέπουν στο Halloween και στο hype που θα δημιουργηθεί τις ημέρες που έρχονται ώστε να αντιστραφεί το αρχικό κλίμα!

Σε γενικότερες γραμμές από τα στοιχεία που έχουμε από το top10 των UK Charts , βλέπουμε ότι το FIFA18 είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής και αυτής της εβδομάδας , βάζοντας από κάτω του το Middle-earth: Shadow of War , το οποίο παρεμπιπτόντως να σημειώσουμε ότι επίσης σημείωσε μειωμένες πωλήσεις σε σύγκριση με το Middle-earth: Shadow of Mordor τον Οκτώβρη του 2014 .

Ακολουθεί και ο πίνακας με το top10 για να πάρετε κι εσείς μια ιδέα για τα UK charts την εβδομάδα που τέλειωσε στις 14/10/2017 :

  1. FIFA 18
  2. Middle-earth: Shadow of War
  3. The Evil Within 2
  4. Forza Motorsport 7
  5. Forza Horizon 3
  6. Destiny 2
  7. Grand Theft Auto V
  8. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
  9. LEGO Worlds
  10. The LEGO Ninjago Movie Video Game