Σήμερα πήραμε μία γεύση από τα 2 επερχόμενα DLCs του Resident Evil 7 Biohazard, που αναμένονται για τις 12 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά το πρώτο DLC με το όνομα End of Zoe, θα μάθουμε την κατάληξη της Zoe, του πιο «φυσιολογικού» μέλους της οικογένειας Baker. Το παιχνίδι πιθανότατα θα θεωρεί δεδομένο οτι επιλέξαμε (Spoilers) να σώσουμε τη Mia και όχι τη Zoe όταν μας δόθηκε η ευκαιρία κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού και θα μας δείχνει την πορεία της από εκείνο το σημείο και έπειτα.
Το δεύτερο DLC ονομάζεται «Not a Hero«, θα είναι δωρεάν για όλους όσους έχουν ήδη το Resident Evil 7 και θα αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός παλιού μας γνώριμου, του Chris Redfield. Εκεί, ως Chris, θα έρθουμε αντιμέτωποι με τον γιο της οικογενείας Baker, τον Lucas, ο οποίος ξέφυγε και δημιούργησε ένα δικό του αρχηγείο στα ορυχεία της περιοχής.
Τα 2 DLCs όπως και τα 2 Banned Footage DLCs θα περιέχονται στην Gold Edition του παιχνιδιού. Ώρα λοιπόν για…επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με τους Bakers.