Η συντροφιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

Στη gaming σκηνή δεθήκαμε –λίγο πολύ- όλοι μας με πολλούς πρωταγωνιστές. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν και οι στιγμές που την παράσταση δεν την έκλεψε ο βασικός ήρωας του τίτλου, αλλά οι συνταξιδιώτες του ήρωα! Στο συγκεκριμένο άρθρο, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα companions, ενός ήρωα, σε βιντεοπαιχνίδια.

Alistair (Dragon Age: Origins)

alistair

  • Πέρα του ότι ο τίτλος αποτελεί “έπος” στη gaming σκηνή, ο Alistair έρχεται και ζωντανεύει ολόκληρη την περιπέτειά σας. Ένας ισχυρός μεν, αφελής και ατσούμπαλο δε συνταξιδιώτης από την Bioware.

Elizabeth (Bioshock Infinite)

elizabeth-bioshock-infinite-22070-1920x1080

  • Μία από τις καλύτερες γυναικίες συντροφιές στο community. Η αντιδραστική, απρόσμενη και θαρραλέα Elizabeth αποτελεί πρότυπο προς μίμηση από τις άλλες ομάδες ανάπτυξης,

Dogmeat (Fallout 3)

dogmeat

  • Όπως όλοι γνωρίζουμε, «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι πάντα ένας σκύλος». Η Bethesda δημιουργεί επιτυχώς ένα από τα καλύτερα companions που πέρασαν από την βιομηχανία.

Garrus (Mass Effect Series)

garrus

  • Ο πολυαγαπημένος, “ασχημομούρης”, εξωγήινος φίλος μας που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά της Bioware “Mass Effect”.

Drippy (Ni no Kuni: Wrath of the White Witch)

drippy

  • Μία νεράιδα –αρσενικού φύλου- θα σας κάνει παρέα σε έναν μαγευτικό κόσμο, μέσα από μία αξέχαστη περιπέτεια. Μακράν ένα από τα καλύτερα