Έχοντας “αγγίξει” την τερματική γραμμή του τωρινού έτους, έφτασε και εκείνη η στιγμή που κάνουμε μία σούμα με τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά, επειδή η συγκέντρωση των καλύτερων τίτλων είναι κάτι το “αναμενόμενο”, στο συγκεκριμένο άρθρο θα παρουσιάσουμε τους τίτλους, οι οποίοι άγγιξαν κάτω από την βάση –για να είμαστε κομψοί- στο 2015.

Godzilla

godzilla-2747178

Αν όλο το concept είχε αναπτυχθεί με το σωστό τρόπο, θα μιλάγαμε για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με το θρυλικό Godzilla. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο παιχνίδι ακολούθησε το λάθος δρόμο. To επαναλαμβανόμενο σύστημα μάχης, καθώς και το full price –για τόσο μικρό τίτλο- αποτελούν τα βασικά προβλήματα του Godzilla.

Tony Hawk’s Pro Skater 5

2894329-thps5_skatepark_jaws

Εδώ έχουμε έναν τίτλο με ένδοξο παρελθόν, αλλά αμφιλεγόμενο μέλλον. Το φετινό Pro Skater 5 αποτελεί ντροπή για τη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών. Ο τίτλος περιβάλλεται από τρομερά glitches, κακό οπτικοακουστικό τομέα, ενώ η ανάπτυξη φαίνεται να έμεινε στάσιμη από ένα σημείο και μετά.

I am Bread

iadmbread

Ακόμη αναζητώ το λόγο για την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τίτλου. Το I am Bread μας δείχνει το προβληματικό προφίλ του από πολλές οπτικές γωνίες.

Wander

2892692-wander002

Πολλοί σίγουρα δεν θα ξέρετε καν αυτόν τον τίτλο. Το Wander, υποτίθεται ότι είναι ένα MMO χωρίς μάχες, όπου μπορείτε να πάρετε διάφορες μορφές ζώων και δέντρων και να εξερευνήσετε τον «μαγικό» του κόσμο. Ένα κόσμο τόσο μαγικό γεμάτο glitches, τόσο broken και άχρηστος που η εταιρεία ξεκίνησε να δέχεται αιτήματα για refund από την πρώτη μέρα. Φτιαγμένο με την CryEngine, μάλλον αποτελεί τίτλο δυσφήμιση τόσο για τη μηχανή γραφικών, όσο και για την τωρινή γενιά παιχνιδιών.

wander

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma- Volume 1

afrosam2

Και εκεί που πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι “χειρότερο”, έρχεται το “κάκιστο”. Η εταιρία μας επιβεβαιώνει με την «απομάκρυνση» του  Afro Samurai 2 από το PS Store.

Ποια είναι για εσάς τα χειρότερα παιχνίδια του 2015;