Μια φορά και έναν καιρό…

Όποιος είπε ότι τα παραμύθια είναι μόνο για τα παιδιά… έκανε μεγάλο λάθος! Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε 5 από τις καλύτερες παραλλαγές στις ιστορίες που όλοι αγαπήσαμε, που απευθύνονται για όλες τις ηλικίες.

The Path

ThePath

  • Ένα βιντεοπαιχνίδι από την Tale of Tales, εμπνευσμένο από τις περιπέτειες της “Κοκκινοσκουφίτσας”. Το “The Path” πρόκειται για ένα παιχνίδι τρόμου, του οποίου οι πινελιές θα επηρεάσουν την ψυχική και συναισθηματική κατάστασή σας.

Kingdom Hearts series

kingdom

  • Η πετυχημένη σειρά παιχνιδιών –από τις Square Enix και Disney- ήρθε και μας παρουσιάζει τους ήρωες που όλοι γνωρίσαμε από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Woolfe – The Red Hood Diaries

Woolfe-The-Red-Hood-Diaries

  • Ένα ακόμη βιντεοπαιχνίδι-παραλλαγή της ιστορίας της Κοκκινοσκουφίτσας. Αν και δέχτηκε μέτριες κριτικές, παραμένει μία αξιοσημείωτη αναφορά στην gaming κοινότητα.

American McGee’s Alice

May 31st, 2011 @ 16:51:22

  • Εμπνευσμένο από τις περιπέτειες της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων, έρχεται το “American McGee’s Alice” και αλλοιώνει την ψυχική λειτουργία της Αλίκης. Η σχιζοφρένεια επαγρυπνά στην Χώρα των Θαυμάτων…

The Wolf Among Us

badwolf

  • Η Telltale δημιουργεί, ίσως, την καλύτερη παραλλαγή των κλασσικών παραμυθιών που όλοι μας γνωρίζουμε. Πρόκειται για έναν τίτλο με προσεγμένο και έξυπνο σενάριο, καθώς και εξαιρετική αφήγηση, ο οποίος θα μείνει ακατάβλητος από τις αντιξοότητες του χρόνου.