Πολλά και σημαντικά νέα μας έρχονται από πλευράς THQ Nordic, αφού η εταιρεία προέβη σε κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αναλυτικά:

  • Ένα νέο παιχνίδι Metro βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Η THQ Nordic, η οποία απέκτησε επίσημα τα δικαιώματα για το IP ανακοίνωσε πως η 4A Games αναπτύσσει ήδη το επόμενο Metro, λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του Metro: Exodus.
  • Η Volition αναπτύσσει εδώ και καιρό ένα νέο Saints Row. Το πείραμα με το Agents of Mayhem φαίνεται πως δεν πέτυχε και το επόμενο παιχνίδι θα σημάνει μία επιστροφή στις ρίζες του franchise. Άλλωστε, έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από την κυκλοφορία του Saints Row IV και η σειρά έχει μείνει αρκετό καιρό στάσιμη.
  • Η Gunfire Games, το studio πίσω από την κυκλοφορία παιχνιδιών όπως το Darksiders III εξαγοράστηκε από την εταιρεία. Το studio προς το παρόν συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο Remnant: From the Ashes, που κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου.
  • Η THQ Nordic ανακοίνωσε επιπλέον της απόκτηση της Milestone S.R.L. Το studio κυκλοφορεί παιχνίδια εδώ και 25 περίπου χρόνια και τελευταία ειδικεύεται στα racing games, όπως τα MotoGP, RIDE και Monster Energy Supercross.
  • Τέλος, η μικρή Goodbye Kansas Games ανήκει πλέον και αυτή στο δυναμικό της THQ Nordic, μία απόκτηση που υπόσχεται να αποφέρει αρκετούς καρπούς στο μέλλον.