Η Skybound Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Walking Dead: The Telltale Definitive Series για PC, PS4 και Xbox One στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019. Αυτή η κυκλοφορία θα σημάνει και το επίσημο τέλος της Telltale Games η οποία έκλεισε το περασμένο έτος αφήνοντας ένα σωρό projects στη μέση, με την Skybound Games να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό των τελευταίων επεισοδίων του The Walking Dead έτσι ώστε να δοθεί ένα σωστό τέλος στην ιστορία της Clementine.

Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει και τις τέσσερις seasons του παιχνιδιού μαζί με το 400 Days, ένα DLC που είχε κυκλοφορήσει ανάμεσα από την πρώτη και την δεύτερη season, το The Walking Dead: Michonne, σχολιασμό από τους developers, ένα μίνι ντοκιμαντέρ με τίτλο Return of the Walking Dead και διάφορα concept arts. Η άλλη αξιοσημείωτη προσθήκη είναι αυτή του Graphic Black mode, μίας ρύθμισης που θα κάνει το οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού να θυμίζει περισσότερο αυτό ενός κόμικ.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο ψηφιακά όσο και σε καταστήματα για PS4 και Xbox One, ενώ στο PC θα διατεθεί μόνο ψηφιακά μέσω του Epic Games Store, σε μία ακόμη αποκλειστικότητα του νεοσύστατου ψηφιακού μαγαζιού της Epic.

Παρακολουθήστε στον παρακάτω player ένα teaser trailer για το παιχνίδι όπου παρουσιάζoνται οι οπτικές αλλαγές που φέρνει το Graphic Black mode