Σε πρόσφατη δήλωση που έγινε στο Nikkei η Sony Interactive Entertainment μας ανακοινώνει τον αρκετά αισιόδοξο στόχο της για το PSVR που δεν είναι άλλος από την αύξηση της βιβλιοθήκης των διαθέσιμων τίτλων για την κονσόλα. Όπως μας αποκαλύπτουν, η επιθυμία της sony είναι μέχρι το τέλος του 2018 οι διαθέσιμοι τίτλοι να γίνουν 280 από 150 που είναι σήμερα..δηλαδή μιλάμε για μιά αύξηση της τάξης του 80% ή αλλιώς τον σχεδόν διπλασιασμό των παιχνιδιών που ήδη έχουν κυκλοφορήσει από το ντεμπούτο του PSVR τον Οκτώβριο του 2016!

Φυσικά αυτό το αισιόδοξο πλάνο αν και αρχικά μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, πατάει σε αρκετά στέρεα βάση μιας και τα στοιχεία του περασμένου Δεκέμβριου κατέδειξαν ότι οι πωλήσεις του PSVR ξεπέρασαν τα 2.000.000 κομμάτια, επομένως υπάρχει μια αρκετα διευρημένη πελατειακή βάση στην οποία μπορούν να στοχεύσει η βιομηχανία του gaming (studios, developers κτλ).

Επιπλέον σε συνέχεια των παραπάνω αποκαλύψεων, στα πλαίσια των ευχών για την νέα χρονιά λάβαμε από την Sony και την δέσμευση για τη συνεχόμενη προσπάθεια να παρέχει τόσο για το PS4 όσο και για το PSVR τις εμπειρίες και την διασκέδαση που μόνο το brand του Playstation μπορεί να προσφέρει!

Mε τον κατάλογο των τίτλων να μεγαλώνει και  το PSVR  να καθιερώνεται πλέον στα μυαλά των gamers εσείς τι πιστεύετε ; Είναι μια κονσόλα στην οποία αξίζει κάποιος να επενδύσει;