Δυστυχώς η Sony πήρε την απόφαση να κλείσει τους servers, δυο αποκλειστικών τίτλων του PS4. Τα παιχνίδια αυτά είναι το Singstar και το Driveclub που μεσα στο 2020 οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση πια στο online περιεχόμενο. Η ημερομηνία διακοπής για το Singstar ειναι η 31 Ιανουαρίου 2020 ενώ για το Driveclub, 31 Μαρτίου 2020.

Όσοι απολαμβάνουν ακόμα το Singstar θα μπορούν να παιζουν offline αλλά δεν θα μπορούν να εμπλουτίσουν με νέα τραγούδια το περιεχόμενο τους γι’ αυτο αν κάποιο το σκέφτονται θα πρέπει να βιαστούν. Επίσης οι παίκτες δεν θα μπορούν να μοιράζονται clips από το παιχνίδι στα social media και κάποια trophies δεν θα είναι πια διαθέσιμα.

Οι online υπηρεσίες του Driveclub δεν θα είναι επίσης διαθέσιμες, όπως και τα online leaderboards. Το κλείσιμο των servers του Driveclub ακολουθεί την απόφαση της Sony να διαγράψει το Driveclub από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εμποδίζοντας τους νέους παίκτες να αγοράσουν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ξανά λήψη του τίτλου εάν το αγόρασαν στο παρελθόν, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον.

Το Singstar έχει απολαύσει αρκετά μεγάλη δημοτικότητα από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά στο PS2, αλλά όπως και άλλα παιχνίδια μουσικής, φαίνεται ότι έχει βιώσει μια φθίνουσα τάση τα τελευταία χρόνια. Το Driveclub επίσης τα πήγε αρκετά καλά στο PS4, αλλά καθώς η διάρκεια ζωής του PS4 αρχίζει να τελειώνει, είναι πιθανό πολλοί παίκτες να το έχουν εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα την απόφαση της Sony να κλείσει τους διακομιστές.