Επιτέλους το τελευταίο τετράμηνο του έτος έφτασε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι περισσότεροι ΑΑΑ τίτλοι θα τεθούν σε κυκλοφορία. Ο Σεπτέμβριος καθιερώθηκε ως ο μήνας των αθλητικών παιχνιδιών και παρακάτω θα δούμε τις κυκλοφορίες για τις δύο πρώτες εβδομάδες.

[divider]Star Hammer: The Vanguard Prophecy PSN – 1 Αυγούστου [/divider]

star hammer

Το Star Hammer: The Vanguard Prophecy είναι scifi παιχνίδι στρατηγικής, ενώ υπάρχει και το 3D tactical space combat κομμάτι.

 

 

[divider]DOGOS PSN – 6 Σεπτεμβρίου[/divider]

dogos

Άλλο ένα shoot em up εμπνευσμένο από τα κλασικά παιχνίδια όπως το Xevious, R-Type και Desert Strike, αλλά με μοντέρνες πινελιές όπως το open world περιβάλλον και τα 3D γραφικά. Φαίνεται ενδιαφέρον

 

 

[divider]Just Sing PSN – 6 Σεπτεμβρίου[/divider]

just-sing

Έτοιμοιιιιιιιιιιιιιι!! Δοκιμάστε τις φωνές στο νέο παιχνίδι τραγουδιού της Ubisoft. Με πάνω από 40 κομμάτια και χρησιμοποιώντας το κινητό ως μικρόφωνο και κάμερα το Just Sing είναι ότι πρέπει για παρτάκι με παρέα στο σπίτι.

 

 

[divider]The Tomorrow Children PSN – 6 Σεπτεμβρίου[/divider]

tomorrow s chilldren

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ένας συνδυασμός action, simulation, strategy και social gaming και θα κυκλοφορήσει για αρχή ως early access Founders Pack, ενώ τους επόμενους μήνες θα είναι free to play.

 

 

[divider]Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas PSN – 7 Σεπτεμβρίου[/divider]

ki_oceanhorn_monster_of_uncharted_seas_01

Το συγκεκριμένο action adventure κυκλοφόρησε για κινητά πριν μερικά χρόνια και μετέπειτα σε PC και πρόκειται για παιχνίδι στα πρότυπα της σειράς Zelda. Έχει αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές οπότε οι fans του είδους μπορούν να το έχουν στα υπόψιν τους.

 

 

[divider]Jotun: Valhalla Edition PSN – 9 Σεπτεμβρίου[/divider]

jotun-e1456865979562

Το Jotun είναι ένα action παιχνίδι εξερεύνησης που τοποθετείται στη Νορβηγική μυθολογία. Παίζετε ως Thora που έχει πεθάνει και θα πρέπει να αποδείξει στους Θεούς  ότι πρέπει να εισέλθει στη Valhalla.

 

 

[divider]The Elder Scrolls Online Gold Edition Retail & PSN – 9 Σεπτεμβρίου[/divider]

the-elder-scrolls-online-gold-edition-480923.2

Το απόλυτο πακέτο του The Elder Scrolls Online θα περιέχει το βασικό παιχνίδι συν τα 4 πρώτα DLC (Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood).

 

 

[divider]Dead Rising Triple Pack PSN – 13 Σεπτεμβρίου[/divider]

28572209880_2be6d5c47c_z

Επιτέλους τα Dead Rising και στο PS4 με αναβαθμισμένα γραφικά 1080Ρ και πιθανότατα σε 60FPS. Το triple pack θα περιέχει τα Dead Rising, Dead Rising 2 και Dead Rising 2: Off the Record, ενώ θα πωλούνται και χωριστά.

 

 

[divider]NHL 17 Retail & PSN – 13 Σεπτεμβρίου[/divider]

nhl17-2

Εντυπωσιακό φαίνεται το NHL 17 από τα trailer, αλλά όπως κάθε χρόνο θα περάσει απαρατήρητο, καθώς δεν έχουμε τη παραμικρή εξοικείωση με το άθλημα του hockey.

 

 

[divider]Pac-Man Championship Edition 2 PSN – 13 Σεπτεμβρίου [/divider]

pac-man-championship-edition-2-01

Περισσότερο Pac Man από τη Bandai Namco με τη συνέχεια του ελκυστικού Championship Edition που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια.

 

 

[divider]Rive PSN – 13 Σεπτεμβρίου[/divider]

rive

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Rive ένα κλασικό 2D twin-stick shooter/platformer με ωραία γραφικά και εκρήξεις.

 

 

[divider]Slain: Back From Hell PSN – 13 Σεπτεμβρίου [/divider]

slain back from hell

 

Το συγκεκριμένο το περιμένουμε για καιρό, καθώς πρόκειται για ένα 2D action platformer με σαφής επιρροές από τα κλασικά Castlevania. Ταιριάζει και για PS Vita αλλά δε γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζει cross buy δυνατότητα.

 

[divider]PES 2017 Retail & PSN – 15 Σεπτεμβρίου[/divider]

pes 2017

Το demo δείχνει ότι έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός και από ότι φαίνεται το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τη σειρά. Τα δύο προηγούμενα ήταν πολύ καλά και μένει να δούμε αν το PES 2017 θα καταφέρει να πάρει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και να πλησιάσει το FIFA.