Συνεχίζεται το σερί των πολύ καλών επιλογών στο PS Plus με δύο ακόμα ΑΑΑ τίτλους, που σίγουρα θα αφήσουν ικανοποιημένη τη μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών.  Για να τα δούμε αναλυτικότερα παρακάτω…

Batman Arkham Knight

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από τη κυκλοφορία του τελευταίου τίτλου της εξαιρετικής τριλογίας Batman Arkham της Rocksteady και ήρθε η ώρα για το PS Plus. Για όσους κακώς δε το έχετε παίξει μέχρι σήμερα πρόκειται για ένα εξαιρετικό open world action adventure με καλή διάρκεια και το μόνο αρνητικό είναι η εκτεταμένη χρήση του Βatmobile, που ενώ ήταν κάτι καινούριο για τη σειρά, τελικά κούραζε αρκετά. Στο review μας το είχαμε βαθμολογήσει με 8,5, στο metacritic έχει μέσο όρο 87 και κοστίζει στο PS Store €19.99.

Darksiders III

Η Gunfire Games πήρε τη σκυτάλη του franchise και επέφερε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. Πρόκειται για μια αξιόλογη περιπέτεια με hack n slash στοιχεία προσαρμοσμένα στην souls φόρμουλα, που είναι κάτι νέο που ίσως ξενίσει αρκετούς. Στα αρνητικά τα γραφικά προηγούμενης γενιάς και τα διάφορα τεχνικά προβλήματα, που δυστυχώς αδικούν τη προσπάθεια. Στο review μας το είχαμε βαθμολογήσει με 7, στο metacritic έχει μέσο όρο 64 και κοστίζει στο PS Store €59.99.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πολύ καλούς μήνες της υπηρεσίας με δύο ΑΑΑ τίτλους και μάλιστα ο ένας δεν έχει καν συμπληρώσει ένα χρόνο από την αρχική του κυκλοφορία. Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να περάσετε αρκετές ώρες ευχάριστα, αν και από τα δύο το Batman Arkham Knight είναι σαφώς ανώτερο, εντούτοις και το Darksiders ΙΙΙ, που οι περισσότεροι δε το αγόρασαν , είναι μια καλή ευκαιρία πλέον.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ PS STORE: €80
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PSADDICT: 7,5