Πριν λίγες ώρες η Ubisoft δημοσίευσε ένα video, στο οποίο μας παρουσιάζονται τα περιεχόμενα του season pass του παιχνιδιού, το οποίο διατίθεται είτε ξεχωριστά, είτε μαζί με μία εκ των Gold, Gold Steelbook, Dawn of the Creed collector’s και Dawn of the Creed Legendary editions του παιχνιδιού. Το σημαντικό νέο είναι πως ο τίτλος θα έχει 2 κύρια story expansions, στα οποία θα πρωταγωνιστεί ο βασικός ήρωας του παιχνιδιού, Bayek.

Το πρώτο expansion φέρει την ονομασία «The Hidden Ones» και λαμβάνει χώρα κάποια χρόνια μετά το βασικό story του παιχνιδιού και θα εισάγει στον κόσμο του Assassin’s Creed τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Επιπλέον θα αυξάνει το level cap, το μέγιστο level δηλαδή που μπορεί να φτάσει ο χαρακτήρας του εκάστοτε παίκτη. Το συγκριμένο DLC αναμένεται τον Ιανουάριο.
Το δεύτερο κύριο DLC ονομάζεται «The Curse of the Pharaohs«, θα εστιάζει στην Αιγυπτιακή μυθολογία και θα φέρει έντονα το μυθολογικό στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση ο Bayek θα ταξιδέψει σε ένα μυστικό Βασίλειο και θα έρθει αντιμέτωπος με απέθαντους Φαραώ, Μούμιες, πολεμιστές του Anubis και άλλους κινδύνους. Το «The Curse of the Pharaohs» αναμένεται τον Μάρτιο.
Τέλος στο season pass θα περιέχονται 2 αποκλειστικά add-ons που θα εισάγουν στο παιχνίδι μία νέα ενδυμασία και όπλα, μεταξύ των οποίων και το πολύ σπάνιο Calamity Blade.
Το Assassin’s Creed : Origins αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου.