Το Watch Dogs 3 είναι ένα από τα παιχνίδια που αναμένονται να κυκλοφορήσουν φέτος και φυσικά μία από τις πιο πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις της E3 2019. Μία νέα διαρροή, η οποία φυσικά παραμένει φήμη και δεν επιβεβαιώνει τίποτα, υποδεικνύει πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί με ένα μικρό teaser 2 εβδομάδες πριν την έκθεση, στην οποία θα έχει και την πλήρης αποκάλυψη του, ενώ θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Παράλληλα, η ίδια διαρροή δίνει στη δημοσίοτητα αρκετά στοιχεία για την ιστορία και το gameplay του τίτλου.

Αρχικά, θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, στο κοντινό μέλλον, σε ένα ελαφρώς πιο cyberpunk σκηνικό και πρωταγωνίστρια θα είναι μία γυναίκα, η Sarah, η οποία εργάζεται σε μία αντιτρομοκρατική οργάνωση και ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της cyber τρομοκρατίας. Στόχος της είναι να εισχωρήσει σε μία οργάνωση hackers, να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις και να ρίξει την οργάνωση αυτή. Στη διάθεση μας δεν θα έχουμε όπλα και μαχαίρια όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα χρησιμοποιούμε μη-φονικά όπλα, όπως μπατόνς και lasers. To παρκούρ φυσικά επιστρέφει, αρκετά ανανεωμένο, ενώ το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επιπλέον graffitis και skating. Τέλος, οι side αποστολές του τίτλου περιλαμβάνουν την εύρεση και καταστροφή κρυσφήγετων ναρκωτικών, αφού η Sarah έχασε τον εθισμένο αδερφό της εξαιτίας τους.

Να τονίσουμε πως όλα αυτά, όσο ενδιαφέροντα κι αν ακούγονται, παραμένουν φήμες και θα περιμένουμε την Ubisoft να μας αποκαλύψει πλήρως τον τίτλο, σε λίγο καιρό, στα πλαίσια της E3.

Μην ξεχνάτε το σημερινό GameCast. καθώς και τους διαγωνισμούς που τρέχουν στα video που ακολουθούν.