2 από τις βασικές απορίες των φίλων της σειράς Red Dead Redemption είναι εάν το τόσο επιτυχημένο Red Dead Redemption 2 θα λάβει κάποια single player υποστήριξη μέσω DLC και εάν θα δούμε ποτέ το πρώτο παιχνίδι στην τρέχουσα γενιά ως remaster. Ένας χρήστης του Reddit ισχυρίζεται πως γνωρίζει την απάντηση και για τα 2 ερωτήματα, μέσω συνομιλίας του με έναν εργαζόμενο της Rockstar. Αφενός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Rockstar σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα single player DLC για το RDR 2, το οποίο θα κινείται στα πρότυπα του Undead Nightmare DLC του προκατόχου του, μόνο που αυτή τη φορά θα σχετίζεται με aliens και όχι με zombies. Πρωταγωνιστής του θα είναι και πάλι ο Arthur Morgan, ενώ το DLC προορίζεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ή τον Ιανουάριο του επόμενου.

Όσον αφορά κάποιο port του πρώτου Red Dead Redemption, φαίνεται πως και αυτό βρίσκεται στα σκαριά της εταιρείας, ενώ πρόκειται για ένα μικρό remake και όχι απλώς remaster. Πιο συγκεκριμένα, αρκετά σημαντικά gameplay features του RDR 2 θα συμπεριληφθούν στο remake, ενώ και ο χάρτης θα επεκταθεί, με τα 2/3 του προσωπικού που εργαζόταν στο Red Dead Online να εργάζεται πλέον πυρετωδώς στο project. Η κυκλοφορία του remake του Red Dead Redemption φημολογείται για τις γιορτές του 2020.

Φυσικά και όλα αυτά παραμένουν ΦΗΜΕΣ και δεν μπορούμε να βασιστούμε στα λεγόμενα ενός χρήστη του Reddit, αλλά η αλήθεια είναι ανταποκρίνονται στις υποψίες αρκετών από εμάς και δεν ακούγονται και τόσο παράλογα.