Η κοινότητα του Devil May Cry 5 στο PC άρχισε ήδη να ψάχνει τα αρχεία του παιχνιδιού και να προσπαθεί να ανασύρει πληροφορίες για τη μελλοντική υποστήριξη του τίτλου. Απ’ ό,τι φαίνεται, στον κώδικα του παιχνιδιού υπάρχουν αρκετές αναφορές για ένα επερχόμενο Bloody Palace mode, το οποίο υποτίθεται πως θα προστεθεί μέσω δωρεάν update, ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα για ένα πλήρες multiplayer, σε αντίθεση με το υποτυπώδες που ήδη υπάρχει στο παιχνίδι. Παράλληλα, ο κώδικας υποδεικνύει την ύπαρξη ενός επιπρόσθετου playable χαρακτήρα, κάτι που όμως αποτελεί SPOILER και αν δεν έχετε τελειώσει το παιχνίδι, θα ήταν καλό να σταματήσετε εδώ την ανάγνωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ SPOILER.

 

Όπως αρκετοί έχουν προβλέψει ή φανταστεί, πιθανότατα ο Vergil θα προστεθεί στο παιχνίδι ως playable character, τουλάχιστον όσον αφορά το Bloody Palace mode. Όσοι έχετε ολοκληρώσει το κυρίως παιχνίδι θα έχετε διαπιστώσει το πλήρες moveset του αδερφού του Dante και αρκετοί έχουν απορήσει αν ο χαρακτήρας βρίσκεται σε playable κατάσταση πίσω από τις «κλειστές πόρτες» της Capcom.

 

Μην ξεχάσετε να δείτε το τελευταίο GameCast, με συζήτηση γύρω από την gaming επικαιρότητα και special διαγωνισμό από το OtakuStore.gr