Με τη φημολογία που θέλει το The Last of Us Part II να κυκλοφορεί στις αρχές του επόμενου έτους να γίνεται όλο και πιο αληθοφανής, με πολλούς μάλιστα να το τοποθετούν για τον Φεβρουάριο του 2020 συγκεκριμένα , έχουμε ακόμα ένα μινι-σιριαλ το οποίο τρέχει και έχει να κάνει με τις διάφορες εκδόσεις στις οποίες θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων.

Σε μια τελευταία διαροή από ένα ποστερ μάλιστα φαίνεται να έχουμε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν και γνωρίζοντας ότι όσα πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι επιβεβαιωμένα, το The Last of Us Part II, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Θα έχουμε λοιπόν:

  • Την standard edition, η οποία θα είναι η βασική έκδοση
  • Μία special edition, με άγνωστο περιέχομενο
  • Μία collector’s edition, με επίσης άγνωστο περιεχόμενο
  • Και ίσως η πιο ενδιαφέρουσα… Μία Ellie edition!

Τώρα προφανώς πέρα από την βασική έκδοση, οι υπόλοιπες αναμένεται να έχουν τα καθιερωμένα artbook, soundtrack, κάποιο έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο και πιθανότατα κάποιο season pass, με την collector’s να έχει και κάποια φιγούρα ή κάτι παρόμοιο, όμως την  παράσταση πιστεύουμε κλέβει η Ellie edition η οποία ευελπιστούμε αν όντως υπάρχει να εμπεριέχει κάτι αξιόλογο και ιδιαίτερο!

Φυσικά επαναλαμβάνουμε ότι τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, αν και πρέπει να επισημανθεί πως η ίδια πηγή είχε «προβλέψει» την κυκλοφορία του Death Stranding για τον Νοέμβριο πολύ πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα ενώ και η ίδια η Ashley Johnson (η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ellie) τον περασμένο μήνα είχε σχεδόν ομολογήσει τον μήνα κυκλοφορία σε συνέντευξή της!

Όλα δείχνουν πως ο Φεβρουάριος λοιπόν αναμένεται να είναι ο μήνας κυκλοφορίας. Ποιοί σκοπεύουν να το προπαραγγείλουν και φυσικά πώς σας φαίνονται οι παραπάνω εκδόσεις; Θα προτιμήσετε κάποια με έξτρα περιεχόμενο;

Το PS Plus κούρασε,το βαρέθηκα και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει