Φαίνεται πως η επιτυχία του God of War δεν έχει σταματημό. Πρόσφατα μάλιστα διέρρευσε στο διαδίκτυο, πως ο Steven DeKnight, σκηνοθέτης και συγγραφέας, δήλωσε την προθυμία του να αναλάβει την μεταφορά του God of War στην μεγάλη οθόνη ή στο Netflix. Απ’ όσα όλα δείχνουν κιόλας, ο DeKnight, έχει έρθει ήδη σε συζητήσεις με την Sony και το PlayStation.

Θα ήθελα πολύ να το δω. Κάποιος με ρώτησε για τα βιντεοπαιχνίδια και πάντα είμαι οπαδός του God of War. Έτσι κι αλλιώς, το τελευταίο παιχνίδι ήταν πανέμορφο και εκπληκτικό. Κάποιος με ρώτησε: «Λοιπόν, ποιος θα έπρεπε να υποδυθεί τον Kratos;» Απάντησα με την μια ο Dave Batista είναι για μένα ο κατάλληλος άνθρωπος. 

Έχω συζητήσει με κάποιους ανθρώπους στην Sony γι αυτό και το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι πρέπει να το προσεγγίσουμε σαν να είναι βιβλίο. Κατά την άποψή μου επίσης, το να προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε την πλήρη gaming εμπειρία στην μεγάλη οθόνη είναι αδύνατον. Όταν κάτσαμε με τους ανθρώπους της εταιρείας, το πρώτο πράγμα που είπαμε και οι 2 είναι ότι η ταινία θα είναι R-rated. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει τρόπος να αφηγηθείς την συγκεκριμένη ιστορία κάνοντάς την PG και ούτε θα έπρεπε.

Μακάρι να δούμε τον Θεό του Πολέμου έστω σε μια συνδρομητική υπηρεσία. Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι φήμες και τίποτα επίσημο, πως το God of War είναι ήδη στα γυρίσματα.

Τα καλύτερα παιχνίδια του 2019 – Α’ Εξάμηνο