Σίγουρα η τρέλα της ημέρας και πολύ πιθανόν της χρονιάς. Μια φήμη κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και ξεκίνησε από το (via DualshockersMarket Watch, ένα οικονομικό/χρηματιστηριακό site το οποίο αναφέρει:

Take-Two Interactive Software TTWO, +6.78% stock climbed 5.2% after Joel Kulina, head of technology and media trading at Wedbush Securities, referenced rumors about potential takeover interest from Sony CorpSNE, +0.73% in his note to clients.

Ουσιαστικά αναφέρει πως ανέβηκε η μετοχή της Take Two Interactive μετά από φήμες αναλυτή για ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Sony. Να θυμίσουμε πως η Take Two είναι κολοσσός στο gaming και διαθέτει την Rockstar (GTA, RDR) καθώς και την 2K με όλα της τα αθλητικά παιχνίδια και όχι μόνο. Η χρηματιστηριακή της αξία της Sony ανέρχεται στα 59 δις δολάρια ενώ της Take Two στα 11 δις δολάρια.

Τέτοιες φήμες δεν είναι πρωτόγνωρες, στο παρελθόν είχαμε ακούσει για εξαγορά της ΕΑ από την Microsoft ή της Nintendo από την Apple. Ε, λογικά ήρθε και η σειρά της Sony να έχει τη δική της high profile φημολογία εξαγοράς. Μην  το παίρνετε και πολύ στα σοβαρά πάντως, θεωρώ πως είναι πολύ ιδιαίτερο το θέμα, θα το παρακολουθούμε πάντως και αν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Μη χάσετε το SideQuest Live! με πρώτες εντυπώσεις The Division 2 και γενική gaming συζήτηση