Από το 2006 μέχρι και σήμερα, το PSN, έχει υποστεί αρκετές αλλαγές που έχουν κάνει πολλά για τη βελτίωση της σταθερότητας της online υπηρεσίας. Εάν οι πρόσφατες φήμες που βγήκαν στην δημοσιότητα επιβεβαιωθούν, η υπηρεσία θα περάσει και πάλι μέσω μιας ενημερωμένης έκδοσης υποδομής ειδικά σχεδιασμένης για το PlayStation 5Σύμφωνα με ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τον Jez Corden (Xbox/Microsoft blogger), η Sony προφανώς σχεδιάζει κάποια μεγάλη ενημέρωση για το PlayStation Network. Δεδομένου ότι το tweet του Corden δεν μεταδίδει πραγματικά συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά αναφέρει σχετικά την λέξη «cloud» είναι πιθανό ότι η ενημέρωση σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με τις υπηρεσίες cloud gaming. 

Το PlayStation Network έχει δει μια μεγάλη αλλαγή τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κινούμενη από μια υπηρεσία που ήταν αρχικά ελεύθερη – αλλά περιλάμβανε και τρομερά μειονεκτήματα – σε εκείνη που απαιτεί τώρα ένα συγκεκριμένο ποσό και πάσχει από πολύ λιγότερα ζητήματα από ότι είχε στο παρελθόν. Αναμένεται ότι η Sony θα συνεχίσει να αναζητά τη βελτίωση της υπηρεσίας καθώς ο χώρος των παιχνιδιών αλλάζει με νέες και συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις. 

Με το PS4 να είναι πάνω από πέντε χρονών, είναι πιθανό να ακούσουμε ενημερώσεις σχετικά με το cloud gaming όσο η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσετε στο προσεχές μέλλον. 

Δείτε το νέο βίντεο με πολλά games, φιγούρες και όχι μόνο στο room tour του Μιχάλη!