Και ενώ ακόμα δεν ξέρουμε καλά-καλά πότε θα κυκλοφορήσει το The Last of Us Part ΙΙ, εμφανίστηκαν φήμες που πηγάζουν από το 4Chan, οι οποίες θέλουν την μαμά-Sony και τη Naughty Dog να έχουν συμφωνήσει στον επόμενο (πιθανότατα και πάλι console exclusive;) τίτλο για το PS5, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να είναι ένα action/adventure παιχνίδι με το project να φέρει το όνομα Stray’s Cross!

Αρχικά αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι όλα τα παραπάνω τα διαβάζουμε και τα δεχόμαστε με τεράστια επιφύλαξη, αλλά μιας και η είδηση κυκλοφορεί σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να μην την μεταφέρουμε. Αρκετοί ενδεχομένως να εκνευρίζονται. Αν πριν ακόμα έχουμε στα χέρια μας την ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us Part ΙΙ, ξεκινήσουμε το hypaρισμα για τον επόμενο τίτλο, η υπομονή πολλών θα εξαντληθεί πολύ σύντομα! Από την άλλη ας σκεφτούμε ότι με το  The Last of Us Part ΙΙ πλέον να έχει πρακτικά ολοκληρώσει τον κύκλο παραγωγής είναι εξαιρετικά αισιόδοξο ότι η Naughty Dog όχι μόνο δεν έχει επαναπαυτεί αλλά το αντίθετο προχωρά ήδη προς μια ολοκαίνουρια IP!

Με όλες τις επιφυλάξεις λοιπόν που πρέπει να έχουμε απέναντι σε τέτοιου είδους φήμες, εσείς πως βλέπετε έναν ολοκαίνουριο τίτλο για το PS5 από την Naughty Dog;