Ο voice actor Roger Craig Smith, γνωστός για την συμμετοχή του στο Batman: Arkham Origins ως Batman/Bruce Wayne, φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο project, έπειτα από ένα ειρωνικό θα λέγαμε tweet.

Με αυτό φυσικά, υποθέτουμε το αντίθετο από αυτό που έγραψε ο Smith και ότι υπάρχει πράγματι ένα project στο οποίο εργάζεται και πιθανότατα είναι βιντεοπαιχνίδι.

Επιπλέον, ο συγγραφέας του Arkham OriginsRyan Galletta και ο δημοσιογράφος της Warner Bros. Gary Miereanu, πήραν μέρος στη κουβέντα, δίνοντας μερικές έξυπνες απαντήσεις και φυσικά τροφή για την φημολογία.

Δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα κανένας σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο ο Miereanu άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσουν πληροφορίες στο κοινό σύντομα.

Έχουμε να δούμε προσθήκη στη σειρά Arkham από το 2015 με το Batman: Arkham Knight, οπότε η δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν εύλογη για να αναζωογονηθεί η σειρά. Η Warner Bros είναι σιωπηλή για αρκετό διάστημα και το γεγονός ότι επιτρέπει στους voice actors της να κάνουν tease για κάποιο από τα projects τους, δείχνει ότι όλα βαίνουν καλώς στο development των projects.

Εσείς για ποιό τίτλο θα θέλατε να δείτε, κάτι σχετικό με το Arkham ή κάτι τελείως καινούριο;