Ο Ιανουάριος που μας πέρασε είδε την κυκλοφορία του Onimusha: Warlords Remaster για όλες τις πλατφόρμες. Φυσικά, πρακτικά μιλάμε για ένα απλό port του παιχνιδιού στην νέα γενιά και δεν μπορεί να συγκριθεί με την άλλη τεράστια επιστροφή τίτλου της Capcom (Resident Evil 2). Παρόλα αυτά, οι φήμες θέλουν την Capcom να προχώρησε σε αυτή την κυκλοφορία ώστε να δει την ανταπόκριση του κοινού στον τίτλο και κατά πόσo το Οnimusha μπορεί ακόμα να συγκινήσει τους gamers.

Ο λόγος φυσικά είναι για να δει αν αξίζει να προχωρήσει στην περεταίρω αξιοποίηση του τίτλου, ενδεχομένως με κάποιο νέο επεισόδιο ή ίσως κάποιο ολοκληρωτικό remake. Όλα φαίνεται ότι είναι πιθανά και μάλιστα έχουμε και ένα αρκετά «πονηρό» tweet από τον Liam Roberston, γνωστό Nintendo expert στην gaming κοινότητα ο οποίος χωρίς ενδοιασμούς φαίνεται να αποκαλύπτει ότι υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις μέσα στην Capcom και πως όσοι επιθυμούν να δουν «περισσότερο» Onimusha καλό θα ήταν να το αγοράσουν την τελευταία κυκλοφορία!

Εσείς τι πιστεύετε; Θέλετε να δείτε κάτι ακόμα από το universe του Onimusha και αν ναι, θα προχωρήσετε στην αγορά του Onimusha: Warlords Remaster;

Μη χάσετε το νέο GameCast με gaming συζήτηση και διαγωνισμό!