Το Horizon: Zero Dawn αποτελεί μια μεγάλη εμπορική επιτυχία για την Sony και όπως είναι λογικό, αρκετοί περιμένουν να ανακοινωθεί η συνέχεια του δημοφιλούς τίτλου. Τροφή για να φουντώσουν οι φήμες για το Horizon: Zero Dawn 2, έδωσε μια αγγελία για θέση εργασίας στην Guerrilla Games.

Η αγγελία αναφέρει πως η Guerrilla Games αναζητα τον ιδανικό υποψήφιο για τη θεση του «Technical Vegetation Artist» ο οποίος θα επικεντρωθεί στη «δημιουργία υλικών βλάστησης που χρησιμοποιούνται για τον κόσμο του παιχνιδιού». Η αγγελία εξηγεί ότι «μέσα στη Guerrilla, έχουν τέσσερις ομάδες αφιερωμένες στη δημιουργία των εκπληκτικών περιβαλλόντων του Horizon και μία ομάδα από αυτές επικεντρώνεται στη δημιουργία πλούσιας και εκπληκτικής βλάστησης».

Η Guerrilla φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι μια προσθήκη στο franchise του Horizon Zero Dawn βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Horizon Zero Dawn 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και είναι αρκετά πιθανό να είναι παιχνίδι λανσαρίσματος του PS5 το επόμενο έτος.

Η ηθοποιός Janina Gavankar, η οποία έπαιξε την Tatai στον αρχικό Horizon, αναφέρθηκε τυχαία τη συνέχεια του τίτλου νωρίτερα φέτος, ενώ μερικοί από τους προγραμματιστές της Guerrilla, αφήνουν να εννοηθεί στα προσωπικά τους προφίλ στο Twitter, οτι μια επικείμενη ανακοίνωση είναι καθ’οδον.