Παρότι το επόμενο βήμα της Rocksteady παραμένει άγνωστο, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται φήμες που υποδεικνύουν πως το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας θα είναι κάτι που θα σχετίζεται με το Suicide Squad της DC Comics. Η πρώτη πηγή είναι ένας χρήστης του ResetEra, ο οποίος «άκουσε» πως η Rocksteady βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός Suicide Squad τίτλου. Με τη φήμη να πλανάται, ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Jason Schreier του Kotaku εάν οι φήμες αληθεύουν. Ο Schreier απάντησε διπλωματικά, λέγοντας «I wouldn’t want to spoil it (δεν θα ήθελα να χαλάσω την έκπληξη)» και κλείνοντας το μάτι, κάτι που σίγουρα περισσότερο βάζει φωτιά στη φήμη παρά την κατευνάζει.

Συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς, ένας χρήστης του 4chan δημοσίευσε κάτι που υποστηρίζει πως πρόκειται για marketing υλικό για ένα επερχόμενο, μη-ανακοινωμένο παιχνίδι της Warner Bros. Σύμφωνα με αυτό, το παιχνίδι πρόκειται να ανακοινωθεί στις 4 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν την E3. Η ανακοίνωση υποτίθεται πως θα πως θα περιλαμβάνει την αποκάλυψη του Gotham ως τοποθεσία του παιχνιδιού, όπως επίσης και τη Star City του Green Arrow. Τέλος, στο κλείσιμο του trailer θα εμφανιστεί υλικό σχετικό με τον Ra’s al Ghul, ως pre-order bonus.

Όσον αφορά το gameplay του τίτλου, μαθαίνουμε πως το online multiplayer θα βασίζεται στην ομαδικότητα και τη μάχη, θα προσφέρει μεγάλο περιθώριο για customization και αρκετό looting. Επιπροσθέτως, το παιχνίδι θα περιέχει αρκετές πόλεις ως κεντρικά hubs, καθώς και διασταυρούμενα storylines. Φυσικά, όλα αυτά παραμένουν εικασίες και φήμες, παρά τις αρκετές λεπτομέρειες που υποτίθεται πως αποκαλύπτουν και τα μεταφέρουμε με αρκετή επιφύλαξη. Από την άλλη, γνωρίζουμε πως η Rocksteady εργάζεται ένα παιχνίδι με online και αρκετή post-launch υποστήριξη και κάπως έτσι οι παραπάνω πληροφορίες δεν φαντάζουν τελείως απίθανες.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

https://i0.wp.com/cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/suicide-squad-rocksteady-rumor-WB-leak-2.png?w=945&ssl=1

Το PS5 έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τυχαίο; Κίνηση τακτικής ή πανικού από τη Sony; ΔΕΙΤΕ το βίντεο: