Και ενώ ο καιρός πλησιάζει για την κυκλοφορία του Road to the Olympics , του νέου expansion για το Steep  το οποίο και είχε ανακοινωθεί στην E3 τον περασμένο Ιούνιο , η Ubisoft Annency σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με gameplay μέσα από το παιχνίδι .

To expansion θα μας μεταφέρει στην  PyeongChang όπου και θα λάβουν χώρα οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ το trailer μας αποκαλύπτει νέα γνωρίσματα του gameplay που θα φέρει το εν λόγω expansion.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το Steep θα πρέπει να αγοράσουν το expansion ξεχωριστά , ενώ για όσους δεν το έχουν ακόμα στην κατοχή τους , μπορούν να είτε να αγοράσουν το Steep Winter Games Edition το οποίο αποτελείται από το Steep και το the Road to the Olympics expansion ή να πάνε για το Steep Winter Games Gold Edition το οποίο έχει και ό,τι και το προηγούμενο συν το season pass !

To expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου για PS4/PC/ΧΒΟΧ .Μπορείτε να διαβάσετε το review για το Steep εδώ ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στο video που ακολουθεί :