Στα πλαίσια προώθησης του Gran Turismo, που κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου 2017, η Nissan σε συνεργασία με την JLB Design τροποποίησαν ένα GT-R ώστε να οδηγείται ασύρματα από ένα Dualshock 4 χειριστήριο παρά με πεντάλ και τιμόνι. Το GT-R, που μετονομάστηκε σε GT-R/C, οδηγήθηκε ασύρματα στην πίστα του Silverstone από τον αγωνιστικό οδηγό της Nissan Jann Mardenborough, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού ενός ελικοπτέρου που πετούσε πάνω από το αυτοκίνητο.
Η επιλογή του οδηγού επίσης δεν ήταν τυχαία καθώς ήταν από τους πρώτους νικητές του Nissan PlayStation GT Academy, ενός διαγωνισμού από το 2008, όπου οι νικητές gamers γίνονται επαγγελματίες οδηγοί αγώνων.  Ο Jann ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος καθώς έθεσε και ρεκόρ ταχύτερου γύρου στα 1:17.47 στο Silverstone (2.6Km) National Circuit ενώ έτρεχε με 131mph (210.82Kph).

Ήταν μια πραγματικά επική εμπειρία, εμπειρία που τη βιώνεις μια φορά στη ζωή σου. Το GT-R/C ένωσε τους δύο κόσμος μου μαζί – τον εικονικό του gaming μαζί με τον πραγματικό του motorsport – με έναν τρόπο που δεν φανταζόμουν ικανό. Η ανταπόκριση του αυτοκινήτου όταν χρησιμοποιούσα το χειριστήριο ήταν πολύ πιο πειστική από όσο φανταζόμουν. Η JBL Design έκανε εξαιρετική δουλειά στο να ανταποκρίνονται τα πάντα τόσο καλά.
Οι στροφές, η επιτάχυνση και το φρενάρισμα ήταν τόσο έξυπνα σεταρισμένα που μου επέτρεπαν να τα εφαρμόζω ελεγχόμενα ώστε να νιώθω τις στροφές και τα κρατήματα και να κρατάω σταθερό το αμάξι στις μεγάλες ευθείες. To να οδηγείς ασύρματα ένα πραγματικό GT-R με 210 χλμ/ώρα στο Silverstone ενώ το κυνηγάς με ένα ελικόπτερο ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία.