Το GameAthlon επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά μεγαλύτερο και ποιοτικότερο από ποτέ. Με μεγάλους υποστηρικτές τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και την Fanta, όπου μας προσκάλεσαν στο πιο καυτό gaming και eSports event της Ελλάδας, για να…λιώσουμε στο παιχνίδι καθώς το PSaddict ήταν και χορηγός επικοινωνίας! Φυσικά, λιώσαμε στο παιχνίδι! Στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου που μας πέρασε, βρεθήκαμε και εμείς εκεί για να πάρουμε μια γεύση από αυτή την pop κουλτούρα της συγκεκριμένης έκθεσης. Χιλιάδες υπολογιστές σε όλο το μήκος και πλάτος του σταδίου με την κεντρική 360 σκηνή να κλέβει την παράσταση από τους διάφορους YouTubers αλλά και διοργανωτές όπου έδιναν τα πάντα για να ευχαριστήσουν και να περάσει καλά ο κόσμος.

Τα booths των εταιρειών τόσο της Sony με το PlayStation όσο και της Microsoft με το Xbox One, ήταν εκεί κατάμεστα για τον καθένα από μας να δοκιμάσει είτε τα PlayStation VR, God of War, GT Sport και Detroit: Become Human είτε τα Forza Motorsport 7, Call of Duty: WII, Injustice 2 κ.α. Φυσικά, τα πρωταθλήματα είχαν την τιμητική τους, με τους συμμετέχοντες να έχουν πάρει φωτιά καθώς τα έπαθλα άγγιζαν το ποσό άνω των 1000€.

Όσοι λοιπόν, δεν είχατε την δυνατότητα να έρθετε φέτος να δείτε και να ζήσετε το event έτσι όπως το ζήσαμε εμείς, καλό θα ήταν το GameΑthlon 2019, να το βάλετε από τώρα στο πρόγραμμά σας για του χρόνου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης την επίσημη φωτογράφο μας, Χριστίνα Rogers, για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και για τα πλάνα της έκθεσης όπου μας χάρισε. Μπορείτε να την βρείτε εδώ.