Εδώ και λίγες ώρες, άλλη μια φήμη κάνει το γύρω του διαδικτύου με νέες «πληροφορίες» που αφορούν την επικείμενη αποκάλυψη του PS5 αλλά και ενός νέου State of Play, με αφορμή ποσταρίσματα ενός άγνωστου user στα forums του NeoGAF και 4chan, ο οποίος επικαλείται διαρροή από emails. Προφανώς και όλα τα παρακάτω έχουν μεγάλη πιθανότητα να είναι αβάσιμα ψέμματα, ωστόσο κινούνται στη σφαίρα του λογικού και αυτών που έτσι και αλλιώς περιμένουμε.

Για αρχή, έχουμε το επόμενο State of Play που φέρεται να λαμβάνει χώρα την 1η Νοεμβρίου και θα αφορά 3 μεγάλα παιχνίδια: το Death Stranding με launch trailer για 8 Νοεμβρίου, το Jedi Fallen Order και ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II για 2ο Μαΐου 2020! Παράλληλα αναφέρεται και το Ghost of Tsushima το οποίο ναι μεν προχωράει καλά η ανάπτυξη του αλλά με κάποιες καθυστερήσεις, κυρίως γιατί πλέον αναπτύσσεται και ως launch τίτλος για το PS5.

Όσον αφορά το PS5, αυτό υποτίθεται πως θα αποκαλυφθεί επίσημα στον κόσμο σε ένα PlayStation Meeting στις 12 Φεβρουαρίου 2020, κάτι παρόμοιο με την αποκάλυψη του PS4.

Όλα τα παραπάνω ακούγονται φυσικά πολύ πιθανά σενάρια και τα ίδια λέμε κατά καιρούς και εμείς, τώρα το αν οι φήμες έχουν βάση ή απλά κατά φαντασία, μένει να το δούμε στο μέλλον.