Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου μας επιφυλάσσει δυνατές κυκλοφορίες και ξεχωρίζουμε τα Destiny ‘Rise of Iron’, NBA 2K17, FIFA 17 και XCOM 2. Εκτός από τις μεγάλες όμως κυκλοφορίες που θα πληθαίνουν το επόμενο τρίμηνο υπάρχουν και μικρότεροι τίτλοι να γεμίσουν τα κενά. Δείτε αναλυτικά παρακάτω.

[divider]Mount & Blade: Warband PSN – 16 Σεπτεμβρίου[/divider]

mount-and-blade

Το συγκεκριμένο ξεκίνησε στο PC το 2010 και έγινε αρκετά δημοφιλές με αποτέλεσμα τη μεταφορά στο PS4. Πρόκειται για ένα αξιόλογο sandbox RPG που διαδραματίζεται στο μεσαίωνα, αν και τα γραφικά του δεν εντυπωσιάζουν.

 

 

[divider]Batman: The Telltale Series ‘Episode 2: Children of Arkham’ PSN – 20 Σεπτεμβρίου [/divider]

batman-the-telltale-series-children-of-arkham

Δεύτερο από τα πέντε συνολικά επεισόδια της σειράς της Telltale και περιμένουμε σίγα σίγα να εξελίσσεται η ιστορία, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

 

 

[divider]Dear Esther: Landmark Edition PSN – 20 Σεπτεμβρίου[/divider]

dearesther

Το ταλαντούχο indie studio The Chinese Room που μας έδωσε πέρσι το αξιόλογο Everybody’s Gone to the Rapture επιστρέφει αυτή τη φορά με ένα remaster του Dear Esther. Πρόκειται για ένα story-driven first-person adventure και οι fans του είδους σίγουρα θα πρέπει να το έχουν στα υπόψιν τους.

 

[divider]Destiny: The Collection Retail & PSN – 20 Σεπτεμβρίου[/divider]

destiny-collection

Το φουλ πακέτο του Destiny θα περιέχει ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. The Dark Below, House of Wolves, The Taken King expansion και το καινούριο DLC Rise of Iron. Το τελευταίο θα κυκλοφορήσει και αυτόνομα για όσους έχουν ήδη στη κατοχή τους τα προηγούμενα.

 

 

[divider]Lastfight PSN – 20 Σεπτεμβρίου[/divider]

last-fight

3D fighting game, με 10 χαρακτήρες, 8 πίστες, singleplayer story mode και τετραπλό local coop. Θυμίζει αρκετά το Powerstone από τις εποχές του Dreamcast.

 

 

[divider]NBA 2K17 Retail & PSN – 20 Σεπτεμβρίου[/divider]

nba-2k17-logo

Ο βασιλιάς του είδους επιστρέφει και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχει βελτιώσεις, αν και όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο για την Visual Concepts να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι και πάλι θα είναι κορυφαίο και θα μας κρατήσει κολλημένους.

 

 

[divider]The Bunker PSN – 20 Σεπτεμβρίου[/divider]

the-bunker

Αρκετά ενδιαφέρον μοιάζει το concept της Wales Interactive. Πρόκειται για ένα live action ψυχολογικό θρίλερ, που σημαίνει ότι θα είναι μια κινηματογραφική εμπειρία. Όσον αφορά το gameplay θα είναι στο στυλ ενός point and click adventure.

 

 

[divider]Slain: Back From Hell PSN – 21 Σεπτεμβρίου[/divider]

slain back from hell

Ενδιαφέρον παιχνίδι ειδικά για τους παλιούς. 2D Castlevania κλώνος με έντονες μάχες σε gothic περιβάλλον και heavy metal soundtrack.

 

 

[divider]Hopiko PSN – 21 Σεπτεμβρίου[/divider]

hopiko

Speed run platformer που μάλλον δε πρόκειται να απασχολήσει και πολλούς…

 

[divider]Virginia PSN – 22 Σεπτεμβρίου[/divider]

virginia-752x430

Θρίλερ πρώτου προσώπου, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός πράκτορα του FBI που θα πρέπει σε μια μικρή πόλη να εξιχνιάσει το μυστήριο μιας εξαφάνισης προσώπου.

 

[divider]Darkest Dungeon PSN – 27 Σεπτεμβρίου[/divider]

darkest-dungeon

Turn-based dungeon crawler σε gothic περιβάλλον, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει cross buy και cross save με την έκδοση του PS Vita.

 

[divider]Hitman Episode 5: Freedom Fighters PSN – 27 Σεπτεμβρίου[/divider]

hitman__2015__wallpaper_by_darkgizmo-d8xrtsk

Πέμπτο επεισόδιο και ο Agent 47 μεταφέρετε στο Colorado για να εισβάλλει σε μια φάρμα που έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο εκπαίδευσης…

 

 

[divider]FIFA 17 Retail & PSN – 29 Σεπτεμβρίου[/divider]

fifa-17-frostbite

Ανανεωμένο το FIFA 17 με νέα μηχανή γραφικών (Frostbite), εισαγωγή Story mode με την ονομασία The Journey και πολλά νέα στοιχεία στο gameplay. Φαίνεται ότι θα έχουμε ένα αρκετά βελτιωμένο αποτέλεσμα και φυσικά τα ταμεία της EA θα γεμίσουν και φέτος

 

[divider]XCOM 2 Retail & PSN – 30 Σεπτεμβρίου[/divider]

XCOM-2-review

20 χρόνια μετά τα γεγονότα του XCOM: Enemy Unknown θα πρέπει να αντισταθούμε στις δυνάμεις των εξωγήινων που έχουν καταλάβει τη γη, σε ένα εξαιρετικό scifi turn-based tactics. Για να δούμε και πως θα δουλέψει η μεταφορά από τα PC.