Μεγάλος αριθμός κυκλοφοριών και τον Ιούνιο, αν και έχουμε να κάνουμε ως επί το πλείστον με μικρότερους τίτλους. Στις πρώτες δύο εβδομάδες ξεχωρίζει το Mirror’s Edge Catalyst και από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξει κανείς. Για να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

[divider]There Came an Echo PSN – 1 Ιουνίου[/divider]

there came an echo

Cyberpunk real-time strategy παιχνίδι που θα κάνει χρήση του μικροφώνου του Dualshock 4. Με φωνητικές εντολές θα κατευθύνετε την ομάδα σας, αν και θα μπορείτε να παίξετε με παραδοσιακό χειρισμό. Μέτριες κριτικές η έκδοση για PC, απευθύνετε σε hardcore fans του είδους.

 

[divider]Score Rush Extended PSN – 2 Ιουνίου[/divider]

Screenshot_31

Ενδιαφέρον φαίνεται το twin stick shoot em up με ποικιλία από game modes και couch co op έως τεσσάρων παικτών.

 

[divider]Anima: Gate of Memories PSN – 3 Ιουνίου[/divider]

Anima gate of memories

Τhird person action RPG, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο μιας κοπέλας που έχει χάσει τη μνήμη της και συνοδεύεται από ένα δαίμονα με αποστολή να ανακτήσουν ένα πολύτιμο αντικείμενο. Μέτρια φαίνονται τα γραφικά του σε ένα είδος που μας έχει προσφέρει παιχνιδάρες.

 

[divider]Dangerous Golf PSN – 3 Ιουνίου [/divider]

dangerous golf

Περίεργο concept της Three Fields Entertainment, που αποτελείται από πρώην μέλη της Criterion και περιγράφεται ως μία μίξη από Burnout, Black και NBA Jam. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει…

 

[divider]Hard Reset Redux PSN – 3 Ιουνίου[/divider]

hard reset redux

Aναβαθμισμένη έκδοση του Hard Reset που είχε κυκλοφορήσει το 2011 και κάνει ντεμπούτο στις κονσόλες. Το gameplay του θυμίζει DOOM και όποιος ψάχνεται για άλλο ένα FPS μπορεί να το έχει στα υπόψιν.

[divider]Kick & Fennick PSN – 3 Ιουνίου[/divider]

kick and fennick

Το εξαιρετικό platform παιχνίδι που κυκλοφόρησε πέρσι για το PS Vita έρχεται και στο PS4. Αν υποστηρίζει και cross buy δυνατότητα τότε μπορεί να μας βγει και τζαμπέ, καθώς για όσους θυμούνται ήταν τίτλος του PS Plus.

 

[divider]One Piece: Burning Blood Retail & PSN – 3 Ιουνίου[/divider]

one piece burning blood

Το fighting παιχνίδι της Bandai Namco με τα Cel shaded γραφικά έχει λάβει καλές κριτικές στην Ιαπωνία, όπου και έχει κυκλοφορήσει ήδη, οπότε οι fans της σειράς δε πρέπει να το χάσουν.

 

[divider]Soul Axiom PSN – 7 Ιουνίου[/divider]

soul axiom
Το first-person, sci-fi adventure puzzler της Wales Interactive φαίνεται υποσχόμενο εκ πρώτης όψεως, αλλά οι μέτριες κριτικές που έχει λάβει η έκδοση του PC αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

 

[divider]Fenix Furia PSN – 8 Ιουνίου[/divider]

fenix furia

Platform παιχνίδι που περιγράφεται ως μια μίξη του Super Meat Boy και του Flappy Bird. Θα περιέχει και split screen multiplayer, αλλά δε βλέπω να απασχολεί και πολλούς…

 

[divider]Mirror’s Edge Catalyst Retail & PSN – 9 Ιουνίου[/divider]

mirrors-edge-catalyst

Ο πιο μεγάλος τίλος του μήνα είναι το first-person action-adventure της Dice. Σε open world περιβάλλον αυτή τη φορά αναλαμβάνουμε το ρόλο της Faith Connors και θα εξερευνήσουμε τη φουτουριστική πόλη της Glass. Η Frostbite 3 υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά και περιμένουμε ένα σαφώς ανώτερο τίτλο σε σχέση με τον προκάτοχο του.

 

[divider]Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book Retail & PSN – 10 Ιουνίου[/divider]

atelier sophie

Το 17ο παιχνίδι της σειράς Atelier είναι ένα ακόμα JRPG πήγε αρκετά καλά στη Ιαπωνική αγορά και οι fans του είδους έχουν ακόμα μία καλή επιλογή.

 

[divider]Guilty Gear Xrd Revelator Retail & PSN – 10 Ιουνίου[/divider]

guilty gear

Με πάνω από 20 χαρακτήρες και νέα modes επιστρέφει το γνωστό fighting παιχνίδι, ενώ θα υποστηρίζει και cross platform play με την έκδοση του PS3.

 

[divider]Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter Retail & PSN – 10 Ιουνίου[/divider]

Cleek_image_breve_sherlock_holmes_devil_daughter_trailer_une

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι των adventures τον νέο τίτλο της σειράς Sherlock Holmes, μετά και το προπέρσινο Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

 

[divider]Valentino Rossi The Game Retail & PSN – 16 Ιουνίου[/divider]valentino-rossi

Η Milestone υπόσχεται το πιο ολοκληρωμένο MotoGP παιχνίδι της αγοράς και μακάρι η ποιότητα του να ανταποκριθεί στο βαρύ όνομα που κουβαλάει.

[divider]Kick Off Revival PSN – 17 Ιουνίου[/divider]

Kick_Off_Revival_News_Image_01

Το θρυλικό ποδοσφαιράκι της Amiga επιστρέφει μετά από πάμπολλα χρόνια και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να διατηρήσει λίγο από την αρχική μαγεία του.

 

[divider]Grand Kingdom Retail & PSN – 17 Ιουνίου[/divider]

grand kingdom

Τactical RPG από Ιαπωνία μεριά, που τοποθετείται χρονικά στο μεσαίωνα και περιέχει turn based μάχες ανάμεσα σε ομάδες μισθοφόρων.