Μετά τις χθεσινές πρώτες αποκαλύψεις του Destiny 2 με gameplay videos καθώς και με πληροφορίες σχετικά με τις προσθήκες/αλλαγές που θα φέρει το sequel, η Bungie επιβεβαίωσε στο IGN μέσω του Luke Smith, game director του παιχνιδιού, πως το PS4 Pro δεν θα τρέχει το Destiny 2 στα 60fps.

Δε θα τρέχει στα 60 στο Pro. Δε θέλω οι άνθρωποι να συνεχίζουν να ελπίζουν, θα είμαστε απολύτως αληθινοί σε αυτά τα πράγματα. Το PS4 Pro είναι δυνατό αλλά δεν μπορεί να τρέξει στα 60fps το παιχνίδι μας. Το παιχνίδι μας είναι πλούσιο σε physics simulations, με collision και παίκτες και networking κτλ, δεν θα έτρεχε, δεν υπάρχει αρκετή ιπποδύναμη ακόμα.

Ο project leader Mark Noseworthy, εξήγησε πως παρόλο που η GPU είναι πολύ δυνατή για να κάνει render σε 4Κ, η CPU είναι το πρόβλημα για το χαμηλό framerate. Μένει να δούμε και πως θα τρέχει η έκδοση για Xbox Scoprio, το οποίο είναι δυνατότερο αν και φέρει την ίδια CPU, απλά υπερχρονισμένη. Προς το παρόν η Bungie δεν πρόκειται να δείξει την xbox scorpio έκδοση, ενώ για το PC ξέρουμε πως θα τρέχεις έως 4K με ξεκλείδωτο frame rate.