Με σημερινή ανακοίνωση στο Ευρωπαϊκό blog για το Playstation μαθαίνουμε για τον ερχομό ενός ακόμα licenced χειριστηρίου για την αγαπημένη μας κονσόλα! Έτσι λοιπόν και σε συνέχεια των κυκλοφοριών που είχαμε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο από τους τρεις γνωστούς κατασκευαστές (Nacon, @PLAY και HORI ), έρχεται μια νέα κυκλοφορία licensed controller απο την HORI , το Onyx Wireless Controller , το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις 15 Ιανουαρίου.

Το Onyx Wireless Controller όπως μπορούμε να αντιληφθούμε κι από το όνομα του θα είναι καταρχήν ασύρματο, κάτι που εξυπηρετεί πολύ τον casual gamer και το κάνει να ξεχωρίζει κατευθείαν από τις προήγουμενες κυκλοφορίες που αναφέραμε παραπάνω. Φυσικά εκτός από τις καθιερώμένες λειτουργίες των dualshock αυτό που κάνει το νεο controller να ξεχωρίζει είναι ο δίδυμος μηχανισμός δόνησης που περιέχει και φυσικά οι 2 ασύμμετροι αναλογικοί μοχλοί που μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν.

Όλα μαζί πακεταρισμένα σε ένα αρκετά στιβαρό πλαίσιο που φαίνεται να γεμίζει τα χέρια και το «πιάσιμο», το νέο Onyx Wireless Controller υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές εμπειριες χειρισμού!

Φυσικά να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το χειριστήριο είναι μεν ασύρματο (Bluetooth connectivity) αλλά για την φόρτιση του ΔΕΝ εμπεριέχεται καλώδιο USB και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο που έχει το PS4.