Γεμάτος από κυκλοφορίες ποσοτικά ο Αύγουστος, αν και μιλάμε κυρίως για μικρότερους τίτλους. Στις πρώτες εβδομάδες του μήνα ξεχωρίζουμε τα No Man’s Sky, Batman: The Telltale Series Episode 1 και F1 2016, ενώ υπάρχουν και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από indies. Για να τα δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

[divider]Abzu PSN – 2 Αυγούστου[/divider]

abzu

Ένα άκρως ενδιαφέρον εγχείρημα στο οποίο εμπλέκεται ο art director των Journey και Flower, το Abzu είναι ένα υποθαλάσσιο swimming simulator με έμφαση στην εξερεύνηση.

 

 

[divider]Batman: The Telltale Series Episode 1 ‘Realm of Shadows’ PSN – 2 Αυγούστου [/divider]

Batman-The-Telltale-Series

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουμε τη νέα περιπέτεια της Telltale με πρωταγωνιστή τον Batman. Η νέα εισαγωγή του multiplayer είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσουμε και ο συνδυασμός Σκοτεινού Ιππότη και Telltale φαντάζει ιδανικός.

 

[divider]Battleship PSN – 2 Αυγούστου[/divider]

Battleship-game_info-Boxart-tablet-560x698_Tablet_259485

Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Ναυμαχία γίνεται videogame από τη Ubisoft και θα περιλαμβάνει online και local multiplayer ή παιχνίδι απέναντι στην AI.

Battleship-ubicom-SS-03-clash_at_sea_259495

[divider]Tricky Towers PSN, δωρεάν στο PS Plus – 2 Αυγούστου[/divider]

tricky towers

 Το Tricky Towers είναι ένα physics-based tower building puzzle παιχνίδι που μοιάζει ως ένας συνδυασμός Tetris με Jenga και θα βασίζεται κυρίως στο multiplayer κομμάτι. Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα καθώς είναι ένα τίτλος του PS Plus Αυγούστου.

 

[divider]Risk Urban Assault PSN – 2 Αυγούστου[/divider]

risk

Άλλο ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γίνεται videogame από τη Ubisoft και προφανώς μιλάμε για strategy board game, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

RUA-Ubicom-SS-03-NY_US_259445

 

[divider]Cannon Brawl PSN – 3 Αυγούστου[/divider]

cannon brawl

Συνδυασμός real time strategy και 2D artillery gameplay(κάτι σαν το Worms) με campaign 25 αποστολών και local και online multiplayer modes.

 

 

[divider]Overcooked PSN – 3 Αυγούστου [/divider]

overcooked

Η μαγειρική έρχεται στο PlayStation 4 με το χαοτικό co op παιχνίδι Overcooked. Φαίνεται διασκεδαστικό για multiplayer για να δούμε τι φαγητό θα δοκιμάσουμε.

 

[divider]88 Heroes PSN – 8 Αυγούστου[/divider]

88_heroes-3387538

2D action platform παιχνίδι, όπου οι 88 ήρωες μας θα πρέπει να φέρουν σε πέρας 88 αποστολές σε χρονικό διάστημα 88 δευτερολέπτων, στη προσπάθεια να σταματήσουν τον κακό της υπόθεσης Dr. H8 από το να καταστρέψει τη γη.

 

 

[divider]Brut@l PSN – 9 Αυγούστου[/divider]

brutal

Αρκετά ενδιαφέρον dungeon crawler με retro αισθητική αλλά μοντέρνο gameplay με procedurally generated κόσμους και RPG στοιχεία, ενώ θα υπάρχει και local coop

 

 

[divider]UNO PSN – 9 Αυγούστου[/divider]

Uno-game_

Τρία επιτραπέζια παιχνίδια σε μία εβδομάδα θα κυκλοφορήσει η Ubisoft με τελευταίο στη σειρά το UNO. Θα περιέχει το γνωστό gameplay, online και social features με drop in-drop out multiplayer, καθώς και voice και video chat.

uno-ubicom-ss-01-playing_uno_259535

[divider]No Man’s Sky Retail & PSN – 10 Αυγούστου[/divider]

no_mans_sky

Πλησιάζει η ώρα για ένα παιχνίδι που έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες γύρω από το όνομα του. Το No Man’s Sky έχει να κάνει με εξερεύνηση και επιβίωση procedurally generated γαλαξία με άπερους πλανήτες.

 

 

[divider]Bound PSN – 16 Αυγούστου[/divider]

bound

Το Bound είναι 3D puzzle platformer με εξαιρετικό art style ενός πανέμορφου κόσμου που υπάρχει στο μυαλό μιας γυναίκας που ξανά επισκέπτεται τις παιδικές της αναμνήσεις. Φαίνεται ότι θα αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς.

 

 

[divider]Grow Up PSN – 16 Αυγούστου[/divider]

grow up

Συνέχεια του όχι και τόσο ικανοποιητικού περσινού Grow Home, που δοκιμάσαμε στο PS Plus. Για να δούμε αν η συνέχεια του 3D platformer τα καταφέρει καλύτερα φέτος.

 

 

[divider]Inversus PSN – 16 Αυγούστου[/divider]

inversus

Arcade action shooter με δόσεις τακτικής σε ασπρόμαυρο old school φόντο και με το απαραίτητο online multiplayer.

 

[divider]Read Only Memories PSN, cross-buy – 16 Αυγούστου[/divider]

read only memories

Το Cyberpunk adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε πέρσι στο PC και έλαβε καλές κριτικές έρχεται στο PS4 και στο PS Vita ως cross buy τίτλος σε deluxe έκδοση με voice acting και εμπλουτισμένο με ιστορία και puzzles. Οι fans των old school adventures της δεκαετίας του 90 μπορούν να του ρίξουν μια ματιά.

 

 

[divider]F1 2016 Retail & PSN – 19 Αυγούστου[/divider]

f1 2016

Το επίσημο παιχνίδι της Formula 1 επιστρέφει και η Codemasters υπόσχεται πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το περσινό μέτριο παιχνίδι. To Career mode επανέρχεται δυναμικά, ενώ και το multiplayer εώς 22 παικτών λογικά θα ανεβάσει τον τίτλο.