Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη στο review του PES 2016 το νέο Edit Mode για το PS4 θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα των επίσημων αδειών μέσω των διαφόρων communities ανά τον κόσμο. Τo πρώτo πρωταθλήμα που μπορούμε να πειράξουμε είναι η Premier League της Αγγλίας. Δείτε παρακάτω τον τρόπο.

Σε ένα στικάκι USB (FAT32) φτιάξτε ένα φάκελο με το όνομα WEPES και βάλτε τα αρχεία που θα κατεβάσετε από εδώ για τις εμφανίσεις και τα εμβλήματα των 19 unlicensed ομάδων της Premier League και εδώ για τα logos όλων των unlicensed πρωταθλημάτων και competitions.

[divider]ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ INSTALL[/divider]

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Ανοίξτε το PES 2016 και πηγαίνετε στο Edit mode. Από εκεί, επιλέγουμε import images, και κάνουμε copy τα kits από το USB.
BΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Μετά από αυτό, πηγαίνουμε στο ‘teams’ section του Edit mode, διαλέγουμε ομάδα και επιλέγουμε ‘strip’. Από εκεί βλέπουμε τις εντός και εκτός έδρας φανέλες όπως και του τερματοφύλακα. Πατώντας τετράγωνο μπορούμε να προσθέσουμε και τρίτη φανέλα.
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Βρίσκουμε και επιλέγουμε τη φανέλα που θέλουμε να αλλάξουμε (για παράδειγμα την εντός έδρας εμφάνιση της Τσέλσι) και πατάμε ‘paste image’ option. Περιηγηθείτε στις φανέλες που αντιστοιχούν και είστε έτοιμοι
ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Παρόμοια είναι η διαδικασία για τα σήματα ομάδων και πρωταθλημάτων απλά αντί για strip επιλέγουμε τις κατάλληλες επιλογές.

Ευχαριστούμε το http://www.pesworld.co.uk/ για τη δουλειά που έκανε