Η Capcom αποκάλυψε επίσημα το Project Resistance, ένα 4v1 PvP παιχνίδι, όπου τέσσερις παίκτες συνεργάζονται για να ξεφύγουν από τις παγίδες του πέμπτου παίκτη που παίζει ως «Mastermind».

Το Project Resistance είναι ένα νέο spinoff του Resident Evil που λαμβάνει χώρα στις παρυφές της Raccoon City. Μοιάζει αρκετά με παιχνίδια όπως το Friday the 13th και το Dead by Daylight. Οι τέσσερις χαρακτήρες ελέγχονται από παίκτες που πρέπει να δουλέψουν μαζί και να ξεφύγουν από τις παγίδες που έχει τοποθετήσει ένας πέμπτος παίκτης που παίζει ως «Mastermind».

Επίσης έγινε γνωστό ότι θα χρησιμοποιεί η μηχανή γραφικών που έχει χρησιμοποιηθεί στα τελευταία παιχνίδια Resident Evil, όπως το Resident Evil 7 και το Resident Evil 2 Remake αλλά και στο Devil May Cry 5.

Η closed beta θα λάβει μέρος απο 4 Οκτωβρίου έως και τις 7 Οκτωβρίου. Ωστόσο έχετε την ευκαιρία για να προσπαθήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στη closed beta. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Project Resistance όπου μπορείτε να εγγραφείτε από σήμερα μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου.