Η ανομβρία νέων του καλοκαιριού φαίνεται πως θα σταματήσει για λίγες μέρες, καθώς αναμένουμε τη φετινή Gamescom 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση videogames της Ευρώπης, που γίνεται κάθε Αύγουστο στην Κολονία της Γερμανίας. Έτσι και φέτος, 20 με 24 η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της σε κοινό και δημοσιογράφους, ενώ την Δευτέρα 19 Αυγούστου θα έχουμε μια σειρά από παρουσιάσεις που σίγουρα θα ενδιαφέρουν πολλούς. Αν και η Sony θα λείπει με δική της ξεχωριστή παρουσίαση, την εμφάνιση της αναμένεται να κάνει μέσω του (τρελό) Hideo Kojima και το Death Stranding κατά τη διάρκεια του Gamescom Opening Night Live.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Nintendo Indie World – Ώρα 16:00

YouTube

Microsoft Inside Xbox – Ώρα 18:00

Twitch, Mixer, YouTube

Google Stadia Connect – Ώρα 20:00

YouTube

Gamescom Opening Night Live – 21:00

Twitch, YouTube, Mixer

Κατά τη διάρκεια του Gamescom ONL θα δούμε παρουσιάσεις και ανακοινώσεις από νέα και μη παιχνίδια, μεταξύ 15 εταιρειών όπως οι Sony, SEGA, Square Enix, Ubisoft, Xbox Game Studios, Bungie, 2K, Activision, Bandai και άλλες.

Το Gamescom Opening Night Live θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ και από το κανάλι μας, με σχολιασμό από τον Ζήση, ώστε να το δούμε και να σχολιάζουμε παρέα! Συντονιστείτε λοιπόν στο κανάλι μας στο YouTube (ρίξτε sub τώρα!) τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 20.30 για μια gaming βραδιά όπως σας έχουμε συνηθίσει εδώ στο PSaddict.gr!