Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες αγοράς που μπορούμε να δούμε από την SuperData Research, η υπηρεσία του PlayStation Now, φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των gamer, πιο πάνω ακόμα και από την υπηρεσία του Xbox Game Pass, η οποία αν μη τι άλλο έχει διαφημιστεί πολύ περισσότερο από το PlayStation Now! (εξαιρείται το PS Plus)

Μάλιστα σε άλλη έρευνα του ίδιου φορέα το PS Now ελέγχει πάνω από το 50% των gaming subscription του τριμήνου που τέλειωσε στις 30/9. Φυσικά σαν υπηρεσία υπάρχει στην αγορά αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους ανταγωνιστές τους, κάτι που προφανώς του δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η πιο ακριβή κάτι που θα μπορούσε να το καταστήσει λιγότερο ελκυστικό.

Όπως και να έχει μιλάμε για μια τάση της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που μπορεί να αλλάξει εντελώς με τον καιρό, αλλά σαν δεδομένο αποτελεί ένα χρήσιμο στοιχείο για την δυναμική που δείχνει ως υπηρεσία. Ας μην ξεχνάμε ότι με το (διόλου ευκαταφρόνητο) ποσό των 15€/μήνα παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 700 PlayStation 3 και PlayStation 4 παιχνίδια για stream.

Μη χάσετε το τελευταίο GameCast με διαγωνισμό πολλά PS4 Games!