Πολυαναμενόμενος μήνας ο Σεπτέμβρης κυρίως για τους λάτρεις των αθλητικών τίτλων, αλλά φέτος έχουμε και άλλες μεγάλες κυκλοφορίες όπως τα Destiny 2, Marvel vs. Capcom: Infinite, Project CARS 2, Knack 2 και Dishonored: Death of the Outsider. Αρχίζει το τρίμηνο φωτιά!

 

Knack 2 Retail & PSN – 5 Σεπτεμβρίου

Knack-2

Το πρώτο Knack δεν είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα όταν κυκλοφόρησε ως launch τίτλος το 2013, ωστόσο ελπίζουμε να έχουν διορθωθεί τα κακώς κείμενα και να δούμε ένα πολύ καλό 3D action platformer με δυνατό σημείο το co op.

 

Destiny 2 Retail & PSN – 6 Σεπτεμβρίου

destiny-2

Το πρώτο Destiny σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και οι συνέχειες είναι αναπόφευκτες. Η Bungie υπόσχεται βελτιώσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι το first person shooter με στοιχεία ΜΜΟ και RPG θα φέρει αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία…

 

PES 2018 Retail & PSN – 14 Σεπτεμβρίου

pes 2018

Μπορεί να έχει μείνει πίσω σε σχέση με το FIFA όσον αφορά τις πωλήσεις, αλλά η Konami το παλεύει και κάθε χρόνο μας προσφέρει έναν πολύ καλό ποδοσφαιρικό τίτλο. Κάτι παρόμοιο αναμένουμε και φέτος, ενώ στα θετικά είναι και η παρουσία των τεσσάρων ελληνικών ομάδων μετά από αρκετά χρόνια.

 

 

Dishonored: Death of the Outsider Retail & PSN – 15 Σεπτεμβρίου

Dishonored

Standalone expansion και sequel Dishonored 2 με τη πρωταγωνίστρια Billie Lurk να έχει νέους εχθρούς να αντιμετωπίσει και καινούριους τρόπους να τους βγάλει εκτός μάχης.

 

NBA 2K18 Retail & PSN – 15 Σεπτεμβρίου

NBA_2K18_Kyrie_Irving_News_Image_01

Ο βασιλιάς του είδους επιστρέφει και αυτή τη χρονιά η Visual Concepts υπόσχεται βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, που η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στασιμότητα, ενώ περιμένουμε και αλλαγές προς το καλύτερο και στο gameplay. Περιμένουμε με αγωνία και τις all time teams που θα περιέχουν τους καλύτερους όλων των εποχών και προβλέπονται τιτανομαχίες!

NBA Live 18 Retail & PSN – 15 Σεπτεμβρίου

NBA-Live-ds1-670x381-constrain

Το NBA Live επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και φαίνεται ότι η EA Sports έχει κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να επαναφέρει το franchise στο προσκήνιο. Δε νομίζουμε να φτάσει στα επίπεδα του NBA 2K, αλλά ο ανταγωνισμός σίγουρα κάνει καλό για όλους.

 

 

Marvel vs. Capcom: Infinite Retail & PSN – 19 Σεπτεμβρίου

marvel vs capcom

Έκτο παιχνίδι της σειράς από την Capcom με tag team 2 vs 2 μάχες και ρόστερ με 30 ήρωες από τις 2 εταιρείες αναμένετε να αποτελέσει άλλο ένα πολύ καλό fighting παιχνίδι μετά τα πρόσφατο Injustice 2 και Tekken 7.

 

Project CARS 2 Retail & PSN – 22 Σεπτεμβρίου

projectcars2

Ο εξαιρετικός racing εξομοιωτής της Slightly Mad Studios επιστρέφει με 170 αυτοκίνητα, σε διάφορες καιρικές συνθήκες, νέα modes όπως το Rallycross και εκπληκτικά φωτορεαλιστικά γραφικά. Μαζί με το Gran Turismo Sport θα μονοπωλήσουν φέτος το ενδιαφέρον στο είδος.

 

FIFA 18 Retail & PSN – 29 Σεπτεμβρίου

fifa18

Το FIFA 17 αστρονομικές πωλήσεις με την εισαγωγή της Frostbite Engine και του The Journey να προσθέτουν πολλούς πόντους. Τα γραφικά φαίνονται ακόμα καλύτερα φέτος, το ενδιαφέρον story mode θα συνεχιστεί και φυσικά αναμένουμε και αλλαγές προς το καλύτερο όσον αφορά το ήδη πολύ καλό gameplay.

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

Rabi-Ribi Retail & PSN – 1 Σεπτεμβρίου

 

Warriors All-Stars Retail & PSN – 1 Σεπτεμβρίου

 

Songbringer PSN – 5 Σεπτεμβρίου

Utawarerumono: Mask of Truth Retail & PSN – 5 Σεπτεμβρίου

 

Morphite PSN – 7 Σεπτεμβρίου

 

Happy Dungeons PSN – 12 Σεπτεμβρίου

 

 

 

Tooth and Tail PSN – 12 Σεπτεμβρίου

 

Trulon: The Shadow Engine PSN – 12 Σεπτεμβρίου

 

 

Ys VIII: Lacrimosa of Dana Retail & PSN – 15 Σεπτεμβρίου

 

 

Baja: Edge of Control PSN – 14 Σεπτεμβρίου

 

 

NHL 18 Retail & PSN –15 Σεπτεμβρίου

 

The Solus Project PSN – 18 Σεπτεμβρίου

 

 

Burly Men at Sea PSN – 19 Σεπτεμβρίου

 

 

Echo PSN – 19 Σεπτεμβρίου

 

Pankapu PSN – 20 Σεπτεμβρίου

 

Pharaonic Retail – 22 Σεπτεμβρίου

 

Raiders of the Broken Planet PSN – 22 Σεπτεμβρίου

 

Blue Reflection Retail & PSN – 29 Σεπτεμβρίου

 

Danganronpa V3: Killing Harmony Retail & PSN – 29 Σεπτεμβρίου

 

Hob PSN –26 Σεπτεμβρίου

 

Megaton Rainfall PSN – 26 Σεπτεμβρίου

 

Ruiner PSN – 26 Σεπτεμβρίου