Όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σεπτέμβρης είναι η απαρχή ενός τριμήνου φωτιά με κάποια από τα μεγαλύτερα blockbusters της χρονιάς. Εκτός από τους τρεις κλασικούς αθλητικούς τίτλους (NBA 2K20, eFootball PES 2020, FIFA 20) έχουμε να περιμένουμε το πολυαναμενόμενο Borderlands 3, καθώς και μερικά δυνατά action RPG όπως τα The Surge 2, Code Vein και GreedFall.

NBA 2K20 – 6 Σεπτεμβρίου

Το όγδοο παιχνίδι της κορυφαίας μπασκετικής σειράς για τη τρέχουσα γενιά και η αλήθεια είναι ότι δε περιμένουμε μεγάλες διαφορές και εξέλιξη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η γνωστή πετυχημένη συνταγή θα ακολουθηθεί και φέτος και λογικά από του χρόνου και στο PS5 θα δούμε καινούρια πράγματα.

eFootball PES 2020 – 10 Σεπτεμβρίου

Με αλλαγμένη ονομασία και το eFootball να δείχνει ότι το PES θα εστιάζει ακόμα περισσότερο στα esports, βελτιώσεις στο gameplay και στο Master League, η Konami το παλεύει δυνατά με ένα από τα πιο ιστορικά της franchises. Οι συμφωνίες με μεγάλες ομάδες μαρτυρούν του λόγου το αληθές και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να γεφυρώσει κάπως το μεγάλο χάσμα που υπάρχει στις πωλήσεις με το FIFA.

GreedFall – 10 Σεπτεμβρίου

Ένα πολλά υποσχόμενο action rpg από την Spiders των The Technomancer, Mars: War Logs και Bound by Flame. Λαμβάνει χώρα σε έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα παραδεισένιο νησί. Οι ανταγωνιστικές αποικιακές αυτοκρατορίες έφτασαν τώρα στο νησί προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τους πόρους της και εσείς ως παίκτης έχετε το ελεύθερο να διαμορφώσετε σχέσεις που θέλετε με τις αυτοκρατορίες ή τους ντόπιους. Η καταπολέμηση, η διπλωματία, η εξαπάτηση ή η μυστικότητα διαδραματίζουν βασικούς ρόλους στην αλληλεπίδραση με τις διάφορες παρατάξεις με πολλαπλούς τερματισμούς για να ανακαλύψετε.

Borderlands 3 – 13 Σεπτεμβρίου

Ένα από τα sequel που περιμένει αρκετός κόσμος είναι το Borderlands 3. Το loot-driven first-person shooter με τα καρτουνίστικα γραφικά και το έξυπνο χιούμορ επιστρέφει και περιμένει εσάς και την παρέα σας σε νέες περιπέτειες και η διάρκεια του αναμένετε να ξεπερνάει τις 30 ώρες, όσον αφορά το story. Στα θετικά το γεγονός ότι μπορεί να βιωθεί εξολοκλήρου offline και σε μία είδηση που θα χαροποιήσει αρκετούς, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει κανονικά split-screen co-op.

The Surge 2 – 24 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και χαρακτηρίστηκε ως ένα scifi Souls κλώνος και μάλιστα αρκετά ποιοτικός (οι περισσότεροι πήρατε μια γεύση μέσω του PS Plus). Το sequel ήταν αναπόφευκτο και αυτή τη φορά η Deck13 θα κρατήσει τα θετικά όπως τα RPG στοιχεία και το σύστημα μάχης και θα μας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε μια ολόκληρη πόλη, με μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο level design.

Code Vein – 27 Σεπτεμβρίου

Έστω και μετά από αρκετά μεγάλη καθυστέρηση και αναβολές το Code Vein της Bandai Namco είναι έτοιμο και θέλει να μιμηθεί την επιτυχία της σειράς Dark Souls, καθώς πρόκειται για ένα action RPG και εξελίσσεται σε ένα open worldpost-apocalyptic dystopian περιβάλλον. Φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά και να δούμε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο…

FIFA 20 – 27 Σεπτεμβρίου

Το FIFA 20 ποντάρει αρκετά στο νέο VOLTA Football που στην ουσία είναι το FIFA Street, μια προσθήκη που ζητούσε ο κόσμος. Επίσης φαίνεται ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις στο gameplay, ωστόσο μάλλον έχουμε πιάσει ταβάνι για τη τρέχουσα γενιά και θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη χρονιά για να δούμε κάτι αληθινά αναβαθμισμένο.

Tropico 6 – 27 Σεπτεμβρίου

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει για PC και αποσπάσει καλές κριτικές με 78 στο metacritic, το Tropico 6 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες. Το management simulator μας βάζει για ακόμα μια φορά στο ρόλο του El Presidente και οι φίλοι του είδους έχουν έναν ακόμα δυνατό τίτλο να περιμένουν.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Catherine: Full Body – 3 Σεπτεμβρίου

Final Fantasy VIII Remastered – 3 Σεπτεμβρίου

Torchlight II – 3 Σεπτεμβρίου

Blindfold (PS VR) – 4 Σεπτεμβρίου

River City Girls – 5 Σεπτεμβρίου

WRC 8 – 5 Σεπτεμβρίου

Monster Hunter World: Iceborne – 6 Σεπτεμβρίου
https://www.youtube.com/watch?v=ezg_6YrOpnY

Super Street: The Game – 6 Σεπτεμβρίου

Battlewake (PS VR) – 10 Σεπτεμβρίου

Blasphemous – 10 Σεπτεμβρίου

NASCAR Heat 4 – 13 Σεπτεμβρίου

 

NHL 20 – 13 Σεπτεμβρίου

Bus Simulator – 17 Σεπτεμβρίου

Groundhog Day: Like Father Like Son – 17 Σεπτεμβρίου

Police Sories -19 Σεπτεμβρίου

Truck Driver – 19 Σεπτεμβρίου

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered – 20 Σεπτεμβρίου

AI: The Somnium Files – 20 Σεπτεμβρίου

Contra: Rogue Corps – 26 Σεπτεμβρίου

Northgard – 26 Σεπτεμβρίου

The Baldur’s Gate: Enhanced Edition Pack – 27 Σεπτεμβρίου

Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition – 27 Σεπτεμβρίου
Neverwinter Nights: Enhanced Edition – 27 Σεπτεμβρίου