Όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε φθινόπωρο, έτσι και φέτος το πρόγραμμα κυκλοφοριών είναι γεμάτο με μερικά από τα πιο αναμενόμενα blockbuster της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα για τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν τα Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, Call of Duty: Modern Warfare, MediEvil, The Outer Worlds, Concrete Genie, ενώ υπάρχουν και αρκετά platforms όπως τα Trine 4: The Nightmare Prince, Yooka-Laylee and the Impossible Lair και πολλά ακόμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint – 4 Οκτωβρίου

Φτάνουμε αισίως στο ενδέκατο παιχνίδι της σειράς Ghost Recon και η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό και πετυχημένο Wildlands του 2017 δημιουργεί προσδοκίες για κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα δείχνουν ότι το Breakpoint θα βασιστεί πάνω στη πετυχημένη συνταγή με αρκετές βελτιώσεις και περιμένουμε ένα ακόμα πολύ καλό online tactical shooter ιδανικό για να παίξετε με τη παρέα σας.

Concrete Genie – 8 Οκτωβρίου

Ένα ιδιαίτερο action adventure με πανέμορφα γραφικά και χρώματα από την PixelOpus, που καθυστέρησε αρκετά, αλλά πιστεύουμε ότι θα μας αποζημιώσει με την ποιότητα του.

GRID – 8 Οκτωβρίου

Τέταρτο παιχνίδι της αξιόλογης σειράς racing και θεωρείται reboot με τη Codemasters να αποτελεί εγγύηση για τίτλο του είδους. Με αυτό και το Need For Speed Heat είμαστε καλυμμένοι από racing για φέτος…

Trine 4: The Nightmare Prince – 8 Οκτωβρίου

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη απόπειρα του Trine 3 να μεταφερθεί σε 3D η αγαπημένη σειρά επιστρέφει σε 2,5D και το εξαιρετικό co op action adventure με τα όμορφα γραφικά και χρώματα επιστρέφει για ακόμα μια φορά.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair – 8 Οκτωβρίου

Το πρώτο Yooka Laylee αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και ήταν ένα ιδιαίτερα καλό 3D platformer με αποτέλεσμα το sequel να είναι κάτι αναμενόμενο. Αυτή τη φορά όμως η Playtonic επιλέγει να συνεχίσει σε κλασικά 2,5D platformer και ευελπιστούμε να διατηρήσει το πολύ καλό του gameplay.

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – 18 Οκτωβρίου

Τρία χρόνια πέρασαν για να δούμε ένα καινούριο Plants vs Zombies και το Battle for Neighborville υπόσχεται να είναι άλλο ένα ποιοτικό online third person shooter κατάλληλο για να παίξετε με τη παρέα σας είτε σε cooperative είτε competitive.

MediEvil – 25 Οκτωβρίου

Ένα remake του κλασικού action-adventure hack and slash του PS One με αναβαθμισμένα γραφικά και μάλιστα πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά,  με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων. Ο Sir Daniel Fortesque, ο απέθαντος ιππότης που ανασταίνεται κατά λάθος 100 χρόνια μετά τον ντροπιαστικό θάνατό του, επιστρέφει σε μια ευκαιρία να τον γνωρίσει και το νεότερο κοινό του PlayStation.

The Outer Worlds – 25 Οκτωβρίου

Το τελευταίο παιχνίδι της Obsidian Entertainment για το PlayStation 4 και μιλάμε για ένα single-player first-person sci-fi RPG που διαδραματίζεται στο μέλλον και θα λαμβάνει χώρα σε ένα ολοκαίνουριο σύμπαν και θα συνδυάζει το χιούμορ, το shooting και την λήψη αποφάσεων από την πλευρά του παίκτη.

Call of Duty: Modern Warfare – 25 Οκτωβρίου

Soft reboot της σειράς που καθιέρωσε και έκανε φαινόμενο το Call of Duty, το νέο Modern Warfare έρχεται με νέα μηχανή γραφικών επιτέλους και μας έχει ανοίξει ήδη την όρεξη. Πιο ώριμο, πιο ρεαλιστικό με επιστροφή του campaign θα υποστηρίζει cross play, δε θα έχει season pass και φαίνεται ότι θα δώσει την απαραίτητη ώθηση σε ένα από τα μεγαλύτερα franchises της σύγχρονης εποχής. Ευκαιρία για την Infinity Ward να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία του 2007 να δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά ενόψει και της νέας γενιάς.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Destiny 2: Shadowkeep – 1 Οκτωβρίου

ReadySet Heroes – 1 Οκτωβρίου

Roman Rumble Lost in Las Vegum: Asterix & Obelix XXL 2 – 1 Οκτωβρίου

YU-NO: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World – 1 Οκτωβρίου

Ghostbusters: The Video Game Remastered – 4 Οκτωβρίου

The Alliance Alive HD Remastered – 8 Οκτωβρίου

Indivisible – 8 Οκτωβρίου

Sparklite – 8 Οκτωβρίου

Trine: Ultimate Collection – 8 Οκτωβρίου

Spirit Hunter: NG – 10 Οκτωβρίου

Citadel: Forged with Fire – 11 Οκτωβρίου

Frostpunk: Console Edition – 11 Οκτωβρίου

Zombieland: Double Tap – Road Trip – 15 Οκτωβρίου

Monkey King: Hero is Back – 17 Οκτωβρίου

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure – 18 Οκτωβρίου

Destiny Connect: Tick-Tock Travelers – 22 Οκτωβρίου

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III – 22 Οκτωβρίου

WWE 2K20 – 22 Οκτωβρίου

Disgaea 4 Complete+ – 29 Οκτωβρίου

Afterparty – 29 Οκτωβρίου

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout – 29 Οκτωβρίου

Close to the Sun – 29 Οκτωβρίου

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King – 29 Οκτωβρίου

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – 29 Οκτωβρίου