Από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς, όπως συμβαίνει παραδοσιακά κάθε χρόνο. Ξεκινάμε με Assassin’s Creed Odyssey, που λόγω και ελληνικής μυθολογίας παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συνεχίζουμε με Call of Duty: Black Ops 4 και κλείνουμε με το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 της Rockstar. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι τίτλοι, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα παρακάτω.

 

Fist of the North Star: Lost Paradise – 2 Οκτωβρίου

Από τους δημιουργούς της εξαιρετικής σειράς Yakuza, το Fist of the North Star: Lost Paradise συνεχίζει την ίδια πετυχημένη συνταγή. Third person action adventure φυσικά με άφθονο ξύλο, που τοποθετείται χρονικά σε μια διαφορετική εποχή μιας μετά αποκαλυπτικής γης.

 

 

Assassin’s Creed Odyssey – 5 Οκτωβρίου

Το περιμέναμε για χρόνια και επιτέλους το Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα. Βασίζεται στο πολύ πετυχημένο action RPG gameplay του περσινού Origins, που επανακαθόρισε τη σειρά, και σίγουρα είναι ένας τίτλος που θα ξεχωρίζει ειδικά στην εγχώρια αγορά.

 

 

Call of Duty: Black Ops 4 – 12 Οκτωβρίου

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της blockbuster σειράς που δεν θα έχει παραδοσιακό single player campaign, καθώς η Treyarch αποφάσισε να επικεντρωθεί στο multiplayer. Το μεγάλο στοίχημα βέβαια είναι το battle royale mode με την ονομασία Blackout και μένει να δούμε αν θα καταφέρει παρόμοιες πωλήσεις με το Black Ops 3 που είναι ανάμεσα στα κορυφαία παιχνίδια του PS4 σε αυτόν τον τομέα.

 

 

 

NBA 2K Playgrounds 2 – 16 Οκτωβρίου

Η συνεργασία της Saber με την 2Κ αφήνει πολλές υποσχέσεις για ένα σαφώς ανώτερο arcade μπασκετάκι σε σχέση με το πρώτο μέρος. Σε όσους αρέσει η παραδοσιακή φόρμουλα του NBA Jam το 2Κ Playgrounds είναι ότι πρέπει και με 2vs2 online multiplayer αυτή τη φορά.

 

 

 

Warriors Orochi 4 – 16 Οκτωβρίου

Η σειρά Warriors Orochi είναι ένας συνδυασμός των Dynasty Warriors και Samurai Warriors και φυσικά βασίζεται στο hack nad slash gameplay που τόσα χρόνια έχουμε μάθει από την Omega Force.

 

 

SoulCalibur VI – 19 Οκτωβρίου

Το 2018 δεν έχει να επιδείξει τίποτα αξιόλογο στη fighting κατηγορία και αυτό θα αλλάξει με την έλευση του Soul Calibur VI. Βασίζεται στη μάχη με όπλα και το story μας επιστρέφει στα χρόνια του αρχικού τίτλου.

 

 

 

Red Dead Redemption 2 – 26 Οκτωβρίου

Η Rockstar κυκλοφορεί επιτέλους παιχνίδι μετά το υπερεπιτυχημένο GTA V και η αλήθεια είναι ότι έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Αν και έχουμε ελάχιστα από gameplay το σίγουρο είναι ότι το  Western open world action adventure θα είναι κάτι ξεχωριστό και τα ταμεία θα σπάσουν για ακόμα μια φορά.

 

 

 

Call of Cthulu: The Official Video Game – 30 Οκτωβρίου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το survival horror RPG της Cyanide που διαδραματίζεται σε semi open world περιβάλλον και θα έχει αρκετή εξερεύνηση και stealth. Η κλειστοφοβική του ατμόσφαιρα μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό story.

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Astro Bot: Rescue Mission – 2 Οκτωβρίου

 

 

Mega Man 11 – 2 Οκτωβρίου

 

 

The Midnight Sanctuary – 2 Οκτωβρίου

 

 

WWE 2K19 – 5 Οκτωβρίου

 

 

Disgaea 1 Complete – 9 Οκτωβρίου

 

Stranded Deep – 9 Οκτωβρίου

 

 

The Occupation – 9 Οκτωβρίου

 

 

Space Hulk: Tactics – 9 Οκτωβρίου

 

 

Razed – 15 Οκτωβρίου

 

 

Gungrave VR – 16 Οκτωβρίου

 

 

LEGO DC Super-Villains – 16 Οκτωβρίου

 

 

Starlink: Battle for Atlas – 16 Οκτωβρίου

 

 

Dark Souls Trilogy – 19 Οκτωβρίου

 

 

Just Dance 2019 – 23 Οκτωβρίου

 

 

PAW Patrol: On a Roll – 23 Οκτωβρίου

 

 

Project Highrise: Architect’s Edition – 23 Οκτωβρίου

 

 

Flashback 25th Anniversary – 25 Οκτωβρίου

 

 

My Hero One’s Justice – 26 Οκτωβρίου

 

 

Monstrum – 30 Οκτωβρίου

 

 

Mutant Football League: Dynasty Edition – 30 Οκτωβρίου

 

 

 

My Riding Stables: Life with Horses – 30 Οκτωβρίου

 

 

Death Mark – 31 Οκτωβρίου