Ίσως ο πιο γεμάτος μήνας της χρονιάς μέχρι τώρα με πάμπολλες κυκλοφορίες. Ξεχωρίζει το αποκλειστικό ΑΑΑ αποκλειστικό παιχνίδι της Quantic Dream, το Detroit: Become Human, αλλά υπάρχει και το Dark Souls Remastered. Από εκεί και πέρα από αθλητικούς τίτλους μετά από 5 χρόνια σχεδόν θα κυκλοφορήσουν δύο τίτλοι tennis (το AO International Tennis είναι μέτριο και οι ελπίδες μας πέφτουν στο Tennis World Tour) και το NBA Playgrounds 2. Τέλος για τους νοσταλγούς του παρελθόντος έχουμε δύο προτάσεις με τις συλλογές SEGA Megadrive Classics και Street Fighter 30th Anniversary Collection.

Τελευταίο βίντεο στο κανάλι

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ PS4 ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ 2018

Conan Exiles – 8 Μαΐου

Open-world survival game στο περιβάλλον του Conan. Η early access έκδοση του PC έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο χρόνια και έφτασε η ώρα για την ολοκληρωμένη κυκλοφορία και στις κονσόλες. Θα πρέπει να δώσετε τις μάχες σας, να χτίσετε και να κυριαρχήσετε στη περιοχή και ελπίζουμε το παιχνίδι να φανεί αντάξιο του θρυλικού ονόματος που κουβαλάει.

 

 

 

Tennis World Tour – 22 Μαΐου

Επιτέλους τίτλος tennis για το PS4 μετά από σχεδόν 5 χρόνια! Πνευματικός διάδοχος της θρυλικής σειράς Top Spin, καθώς αρκετοί από τους συντελεστές δουλεύουν στο Tennis World Tour και μεγάλες προσδοκίες για κάτι καλό.

 

 

H1Z1 – 22 Μαΐου

Battle royale παιχνίδια θέλετε; Έρχεται το free to play H1Z1 της Daybreak Games με προσαρμοσμένο χειρισμό για τις ανάγκες του PS4, ενώ θα περιέχει όλο το bonus περιεχόμενο που έχει γίνει διαθέσιμο για τον τίτλο από την ημέρα κυκλοφορίας του, μαζί με ένα νέο progression system για τα όπλα και κάποια νέα όπλα και εξοπλισμό.

 

 

NBA Playgrounds 2 – 23 Μαΐου

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη κυκλοφορία του πολύ καλού πρώτου παιχνιδιού έρχεται το δεύτερο μέρος που υπόσχεται να βελτιώσει αρκετά από τα κακώς κείμενα με κυριότερο τη παρουσία επιτέλους 2vs 2 online mode. Η arcade basketball δράση επιστρέφει!

 

 

Detroit: Become Human – 25 Μαΐου

Η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα είναι αναμφίβολα το νέο παιχνίδι της Quantic Dream, που το περιμένει και αρκετός κόσμος. Το demo που παίξαμε μας άνοιξε την όρεξη και το νέο action adventure είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει τη παράδοση της εταιρείας και θα αποτελέσει άλλο ένα δυνατό exclusive.

 

 

 

Dark Souls Remastered – 25 Μαΐου

Το κλασικό πρώτο παιχνίδι της σειράς σε remastered έκδοση θα περιέχει βελτιωμένα γραφικά, 60 FPS και το Artorias of the Abyss DLC. Από τα καλύτερα action RPG που μπορείτε να παίξετε και φυσικά είναι λίγο δύσκολο…

 

 

SEGA Megadrive Classics – 29 Μαΐου

Sonic, Shinobi, Streets of Rage, Golden Axe είναι μόνο μερικά από τα κλασικά θαυμάσια παιχνίδια της θρυλικής 16 bit κονσόλας της Sega, που βρίσκονται στη πρώτη συλλογή Megadrive που κυκλοφορεί στο PS4. Συνολικά θα υπάρχουν 50 παιχνίδια και οι νοσταγλοί του παρελθόντος έχουν λόγους να ξαναθυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια.

 

Street Fighter 30th Anniversary Collection – 29 Μαΐου

Η σειρά που συνέβαλε σε καθοριστικό βαθμό στη καθιέρωση του 1 vs 1 fighting είδους συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και η Capcom το γιορτάζει με τη κυκλοφορία συλλογής. Περιλαμβάνει 12 παιχνίδια, ενώ το θετικό είναι ότι σε μερικά θα υπάρχει και online multiplayer. Αρκετοί από εμάς ξοδέψαμε μια περιουσία στο Street Fighter 2 τότε, ώρα να τα ξαναθυμηθούμε…

 

 

Agony – 29 Μαΐου

Μέχρι στιγμής το 2018 δεν έχουμε δει αρκετά στο survival horror είδος. Το Agony είναι ένα πολλά υποσχόμενο first person survival horror και από όσα έχουμε δει στα trailer, το σκοτεινό ταξίδι στη κόλαση θα μας τρομάξει…

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Battlezone: Gold Edition – 1 Μαΐου

 

 

Killing Floor: Incursion PS VR – 1 Μαΐου

 

 

Guns of Icarus Alliance – 1 Μαΐου

 

City of Brass – 4 Μαΐου

 

 

AO International Tennis – 8 Μαΐου

 

 

Tacoma – 8 Μαΐου

 

Trailblazers – 8 Μαΐου

 

 

 

Megadimension Neptunia VIIR – 8 Μαΐου

 

Destiny 2: Warmind – 8 Μαΐου

 

Dragon’s Crown Pro – 15 Μαΐου

 

 

Little Witch Academia: Chamber of Time – 15 Μαΐου

 

 

Forgotton Anne – 15 Μαΐου

 

Horizon Chase Turbo – 15 Μαΐου

 

Laser League – 15 Μαΐου

 

 

Omensight – 15 Μαΐου

 

Gonner – 15 Μαΐου

 

 

One Piece: Grand Cruise PS VR – 22 Μαΐου

 

 

PixelJunk Monsters 2 -25 Μαΐου

 

Moonlighter – 29 Μαΐου

 

Yoku’s Island Express – 29 Μαΐου

 

 

Owlboy – 29 Μαΐου