Αρχίζουν οι μεγάλες ΑΑΑ κυκλοφορίες για το 2018 και για τον γεμάτο Μάρτιο ξεχωρίζoυν τα Far Cry 5,  Ni no Kuni II: Revenant Kingdom και A Way Out. Δυνατή κυκλοφορία για το PS VR το Bravo Team, ενώ από remaster έχουμε τα Devil May Cry HD Collection, Burnout Paradise Remastered και Assassin’s Creed Rogue Remastered.

 

Bravo Team (PSVR) – 6 Μαρτίου

Δεύτερος τίτλος της Supermassive Games για το PS VR και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το The Inpatient δεν ενθουσίασε, αλλά το Bravo Team ίσως να τα καταφέρει καλύτερα. Πρόκειται για ένα co op FPS συμβατό με το PlayStation aim controller και θα αποτελέσει μία από τις δυνατές αποκλειστικότητες του PS VR.

 

 

Fear Effect Sedna – 6 Μαρτίου

Το Fear Effect είχε κάνει όνομα πίσω στις μέρες του PS One και εν μέρη οφειλόταν και στις προκλητικές σκηνές που περιείχε. Αρκετά χρόνια αργότερα έρχεται το τρίτο μέρος της σειράς που ξεκίνησε μέσω Kickstarter και η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα του είναι αμφίβολη. Λίγες μέρες μείνανε και μακάρι να μπορέσει να ανταποκριθεί στη φήμη του franchise.

 

 

Devil May Cry HD Collection – 13 Μαρτίου

Όσοι δεν έχετε παίξει στο παρελθόν τους πρώτους τρεις κλασικούς τίτλους της σειράς είτε στο PS2 είτε στο PS3 έχετε ακόμα μια ευκαιρία με τη κυκλοφορία της HD Collection και στο PS4. Μήπως η Capcom μας ετοιμάζει και κάτι καινούριο στη σειρά και γι’ αυτό το λόγο επανακυκλοφορεί τους αρχικούς τίτλους; Για να δούμε…

 

 

Burnout Paradise Remastered – 16 Μαρτίου

Καινούριο Burnout μάλλον δύσκολα να δούμε, οπότε και το remaster του εξαιρετικού τίτλου του 2008 είναι μια καλή προσθήκη για τη συλλογή του PS4. Θα περιέχει όλα τα DLC και αναβαθμισμένα γραφικά με 4K / 60 FPS  στο PS4 Pro. Από τα καλύτερα αναμφίβολα open world arcade racers που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο remaster που κυκλοφορεί η EA….

 

 

Attack on Titan 2 – 20 Μαρτίου

Το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά η Omega Force φαίνεται ότι θα παρουσιάσει κάτι βελτιωμένο και με co op story mode. Οι φίλοι των anime ας το έχουν στα υπόψιν τους.

 

 

Assassin’s Creed Rogue Remastered – 20 Μαρτίου

Ένα από τα παιχνίδια που άξιζαν να γίνουν remaster στη τρέχουσα γενιά. Επισκιάστηκε από τη ταυτόχρονη κυκλοφορία με το Unity, αλλά πρόκειται για αξιόλογο τίτλο της σειράς. Οι περισσότεροι δε το παίξανε και είναι μια ευκαιρία να παίξουν τη βελτιωμένη remaster έκδοση.

 

 

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – 23 Μαρτίου

Ένα από τα πιο αναμενόμενα RPG και sequel του παιχνιδιού που έλαβε εξαιρετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε στο PS3. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα δικαιώσει.

 

 

A Way Out  – 23 Μαρτίου

Από τα πιο ενδιαφέροντα concept που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι το A Way Out ένα αποκλειστικά co op παιχνίδι. Θέμα του η απόδραση από τη φυλακή δύο κατάδικων που θα γίνει μόνο αν συνεργαστούν μεταξύ τους. Στα θετικά ότι με ένα αντίτυπο θα μπορούν να παίξουν δύο άτομα.

 

 

Far Cry 5 – 27 Μαρτίου

Δύο χρόνια μετά το «προϊστορικό» Far Cry Primal έρχεται ο νέος πολλά υποσχόμενος τίτλος της σειράς. Το Far Cry 5 μας μεταφέρει στη Hope County της Montana των ΗΠΑ και το περιεχόμενο είναι άκρως παραθρησκευτικό. Ο ανοικτός κόσμος του φαίνεται πανέμορφος και είναι ένα από τα action FPS της χρονιάς που θα ξεχωρίσουν.

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Bridge Constructor Portal  – 1 Μαρτίου

 

 

SEUM: Speedrunners from Hell – 1 Μαρτίου

 

Bulb Boy – 1 Μαρτίου

 

 

DJ MAX Respect – 6 Μαρτίου

 

 

 

TT Isle of Man – 6 Μαρτίου

 

 

 

Frantics – 6 Μαρτίου

 

Scribblenauts Showdown – 9 Μαρτίου

 

 

Way of the Passive Fist – 6 Μαρτίου

 

 

 

Golem (PSVR) – 13 Μαρτίου

 

 

 

Q.U.B.E. 2 – 13 Μαρτίου

 

 

 

The 25th Ward: The Silver Case – 13 Μαρτίου

 

 

 

 

The Raven Remastered – 13 Μαρτίου

 

 

The Long Reach – 14 Μαρτίου

 

 

Surviving Mars- 15 Μαρτίου

 

 

Beast Quest – 16 Μαρτίου

 

 

 

Assault Gunners HD Edition – 20 Μαρτίου

 

 

Titan Quest – 20 Μαρτίου

 

 

World of Warriors – 21 Μαρτίου

 

 

 

ARK Part (PSVR) – 22 Μαρτίου

 

 

 

The Witch and the Hundred Knight 2 – 27 Μαρτίου

 

 

 

 

MX vs ATV All Out – 27 Μαρτίου

 

 

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings  – 30 Μαρτίου

 

 

MLB The Show 18 – 27 Μαρτίου

 

 

 

State of Mind – 30 Μαρτίου

 

 

Light Fall – 30 Μαρτίου