Συνεχίζοντας με το δεύτερο μέρος των κυκλοφοριών του PlayStation 4 για το μήνα Μάρτιο (πρώτο μέρος εδώ), ξεχωρίζουμε το πρώτο μέρος του Hitman. Υπάρχει και το remaster του Resident Evil 6 για τους φανς της σειράς, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα EA Sports UFC 2, Samurai Warriors 4 Empires και Senran Kagura Estival Versus.

 

[divider]Samurai Warriors 4 Empires – Retail & PSN 11 Μαρτίου[/divider]

samurai warriors 4 empires

Μετά το Samurai Warriors 4 (Οκτώβριος 2014), το Samurai Warriors 4-II (Οκτώβριος 2015) ήρθε η ώρα για το δεύτερο expansion με το Samurai Warriors 4: Empires. Μήπως το έχουνε παρακάνει λίγο με τις σειρές Warriors η Omega Force και Tecmo Koei;

 

 

[divider]Hitman ‘Intro Pack’ -PSN 11 Μαρτίου[/divider]

hitman__2015__wallpaper_by_darkgizmo-d8xrtsk

Ο Agent 47 επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και αυτό θα γίνει σε δόσεις… Στο πρώτο επεισόδιο θα παίξουμε τον πρόλογο και την αποστολή στο Παρίσι, ενώ σταδιακά μέσα στο χρόνο θα κυκλοφορήσει και το υπόλοιπο υλικό. Όσοι θέλουν να κάνουν υπομονή ως τη retail έκδοση που θα περιέχει όλο το παιχνίδι θα πρέπει  να περιμένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

 

[divider]EA Sports UFC 2 – Retail & PSN 17 Μαρτίου[/divider]

ea-sports-ufc-2

Η ώρα για τον δεύτερο τίτλο UFC από την EA Sports έφτασε. Το πρώτο παιχνίδι κυμάνθηκε στη μετριότητα και μένει να δούμε αν το καινούριο θα έχει τις απαραίτητες βελτιώσεις

 

 

[divider]Senran Kagura Estival Versus – Retail & PSN 18 Μαρτίου[/divider]

senran kagura estival versus

Το διάσημο ιαπωνικό franchise έρχεται στην Ευρώπη και εκτός από άφθονο ξύλο θα απολαύσετε και τα «προσόντα» των πρωταγωνιστριών… Δείτε το trailer παρακάτω και θα καταλάβετε.

 

 

[divider]Lichdom: Battlemage – Retail & PSN 22 Μαρτίου[/divider]

lichdom battlemage

Firson person action RPG με μάγια, ξόρκια και fireballs που δε καταφέρνει να ξεφύγει από τη μετριότητα, αν λάβουμε υπόψιν τις κριτικές της έκδοσης του PC.

 

 

[divider]101 Ways to Die – PSN 23 Μαρτίου[/divider]

101 ways to die

Σκοτώνοντας με στυλ στο physics-based puzzler της Four Door Lemon, που έχει δείξει θετικά δείγματα με το Joe Danger στο PS Vita. Στρατηγική και σωστές χρονικά αποφάσεις θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

 

[divider]Republique – Retail & PSN 25 Μαρτίου[/divider]

Republique

Μετά τα κινητά και το PC το action stealth adventure εμπνευσμένο από την εποχή των 32 bit έρχεται και στο PlayStation 4.

 

 

[divider]TrackMania Turbo – Retail & PSN 25 Μαρτίου[/divider]

trackmania turbo

Driving game με πίστες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από theme park και όχι παραδοσιακού simulator. Τα stunts και το arcade γρήγορο gameplay θα συνοδεύεται από co op όπου δύο άτομα θα ελέγχουν ένα αυτοκίνητο και split screen μέχρι τεσσάρων παικτών.

 

 

[divider]Resident Evil 6 – PSN 29 Μαρτίου[/divider]

resident_evil_6_wallpaper_by_jevangood-d5ja3pq

Η Capcom δε θα αφήσει κανένα Resident Evil χωρίς remaster…Το action Resident Evil 6 κυκλοφορεί πρώτο και θα ακολουθήσουν το 4 και το 5. Όσοι ψάχνετε το κλασικό survival horror gameplay της σειράς καλύτερα δείτε τα remaster του Resident Evil 1 και zero

 

[divider]MXGP 2 – Retail & PSN 31 Μαρτίου[/divider]

mxgp 2

Το official motocross παιχνίδι θα περιέχει όλους τους οδηγούς και πίστες από τη season 2015 και η Milestone ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.