Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος για τις νέες κυκλοφορίες του PlayStation 4, θα ασχοληθούμε με τις πρώτες 10 μέρες του Μαρτίου. Ξεχωρίζει εύκολα τα The Division, αλλά υπάρχει πληθώρα από μικρότερους indie τίτλους και σε retail η συλλογή με τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls.

 

[divider]Broforce – PSN,PS Plus 1 Μαρτίου[/divider]

Broforce

 
Το side-scrolling run and gun platform παιχνίδι που κέρδισε στο Vote to play του PS Plus. Μας μεταφέρει στα 80’s σε μια παρωδία των action hero της εποχής και θα υπάρχει και multiplayer.

 

[divider]McDroid – PSN 1 Μαρτίου[/divider]

McDroid

Tower defence παιχνίδι με δόσεις shoot ’em up και όμορφα cel shaded γραφικά

 

[divider]Screencheat – PSN 1 Μαρτίου[/divider]

Screencheat

Περίεργο split-screen first-person shooter, όπου όλοι οι παίκτες είναι αόρατοι και ο μόνος τρόπος να τους εντοπίσουμε είναι να τους βρίσκουμε από το κομμάτι της οθόνης που τους αναλογεί. Θα υπάρχει τόσο local όσο και online multiplayer.

[divider]Square Heroes – PSN 1 Μαρτίου[/divider]

Square-Heroes

Twin stick multiplayer shooter με αρκετά game modes από Deathmatch και Team Deathmatch εώς τα co op Survival και Kingslayer.

[divider]Gunscape – PSN 2 Μαρτίου[/divider]

gunscape

Create, play and share είναι το μότο του παιχνιδιού που σημαίνει ότι θα δημιουργείτε τα δικά σας levels, θα τα παίζετε και θα μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Single-player campaigns, co-op maps και multiplayer arenas όλα είναι πιθανά να γίνουν σε αυτό το first person shooter, που θα τεστάρει τη δημιουργικότητα σας.

[divider]Ironcast – PSN 2 Μαρτίου[/divider]

ironcast

Το Ironcast αναμιγνύει διάφορα είδη gameplay από match 3 puzzle μέχρι RPG και roguelike στοιχεία. Κάπως έτσι ελέγχουμε τα ρομπότ 7 μέτρων στο βικτοριανό Λονδίνο του 1880.

[divider]Heavy Rain – PSN 2 Μαρτίου[/divider]

heavy rain

Το remaster του Heavy Rain της Quantic Dream έρχεται στο PlayStation 4. Θα κυκλοφορήσει με αναβαθμισμένα γραφικά, ενώ στα ράφια των καταστημάτων θα υπάρχει και η συλλογή με Heavy Rain και Beyond: Two Souls.

[divider]Mortal Kombat XL – Retail & PSN 4 Μαρτίου[/divider]

mortal kombat xl

To Mortal Kombat X επιστρέφει με ένα φουλ κομπλέ πακέτο. Θα περιλαμβάνει τα Kombat Pack DLC με 8 νέους χαρακτήρες και πολλά εξτρά. Όσοι δε το αγοράσατε πέρσι να η ευκαιρία.

[divider]The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition – Retail & PSN 4 Μαρτίου[/divider]

thewitchandthhundredknight_revivaledition

Αναβαθμισμένη έκδοση του action RPG της Nippon Ichi Software. Η top down ισομετρική κάμερα θυμίζει τίτλους όπως το Diablo 2, αλλά το αποτέλεσμα είναι μέτριο.

[divider]Action Henk – PSN 8 Μαρτίου[/divider]

Action Henk

Το γρήγορο side scrolling platformer που θυμίζει λίγο από το παλιό καλό Sonic δε κατάφερε να αποτελέσει τον δωρεάν τίτλο του PS Plus, αλλά έχει το ενδιαφέρον του.

[divider]Assault Android Cactus – PSN 8 Μαρτίου[/divider]

assault-android-cactus

Top down twin stick shooter ιδανικό για local coop με τους φίλους σας. Ο έτερος ηττημένος του Vote to play του PS Plus.

 

[divider]Kholat – PSN 8 Μαρτίου[/divider]

kholat

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, σε αυτό το θρίλερ μυστηρίου αναλαμβάνεται την εξιχνίαση του θανάτου 9 ατόμων στα χιονισμένα Ρώσικα όρη.

 

[divider]The Division – Retail & PSN 8 Μαρτίου[/divider]

The-Division

Από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και με μεγάλη καθυστέρηση το The Division. Πρόκειται για ένα open world online third person shooter με στοιχεία RPG και η πρόσφατη open beta έδειξε ότι θα πρόκειται για αξιόλογο τίτλο. Τώρα αν θα καταφέρει πραγματικά να ξεχωρίσει θα το δούμε τις επόμενες μέρες.

 

[divider]Blast ‘Em Bunnies – PSN 9 Mαρτίου[/divider]

BlastEmBunnies

Ως κουνέλος Bang Bang θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη περιοχή σας από τις ορδές των δαιμονισμένων κουνελιών που σας επιτίθενται κατά κύματα. Φονικά όπλα από καρότα, καρπούζια και φασόλια θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε αυτό το endless shooter. Cross buy με την έκδοση για PS Vita.