Γεμάτος μήνας ο Μάρτιος με ΑΑΑ κυκλοφορίες που περιμένει αρκετός κόσμος, όπως τα Devil May Cry 5, The Division 2 και Sekiro: Shadows Die Twice. Υπάρχουν και τίτλοι ερωτηματικό που έχουν προοπτικές όπως για παράδειγμα τα Left Alive και Generation Zero, ενώ υπάρχουν και αρκετές επιλογές σε indie παιχνίδια.

 

 

Dark Souls Trilogy – 1 Μαρτίου

Έρχεται επιτέλους και στην Ευρώπη η συλλογή που περιέχει και τα τρία κλασικά παιχνίδια της From Software. Περιέχει τα Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades με όλα τα DLC και τα original soundtrack.

 

 

Dead or Alive 6 – 1 Μαρτίου

Μετά από 7 σχεδόν χρόνια το Dead or Alive επιστρέφει και αναμένουμε να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα fighting παιχνίδια του 2019. Τα «ιδιαίτερα» χαρακτηριστικά της σειράς δε θα μπορούσαν να λείπουν, θα υπάρχουν όπως είναι λογικό βελτιώσεις σε αρκετούς τομείς, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και free to play έκδοση.

 

 

 

Left Alive – 5 Μαρτίου

Ένα νέο survival action shooter από την Square Enix που δείχνει αρκετά υποσχόμενο, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Διαδραματίζεται στο 2127 και έχει να κάνει με την ιστορία τριών πρωταγωνιστών που θα αντισταθούν στην εισβολή εχθρικών στρατευμάτων.

 

 

 

Devil May Cry 5 – 8 Μαρτίου

Μετά από αρκετά χρόνια το Devil May Cry επιστρέφει. Πρόκειται για ένα hack and slash action adventure με τρεις πρωταγωνιστές τους Dante, Nero και V. Χρονικά τοποθετείται πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του τέταρτου παιχνιδιού, ενώ εκτός από το παραδοσιακό gameplay της σειράς, το Devil May Cry 5 έχει να επιδείξει εντυπωσιακά γραφικά χάρη στη μηχανή του RE Engine που είδαμε πρώτη φορά στο Resident Evil 7: Biohazard.

 

 

One Piece: World Seeker – 15 Μαρτίου

Το επερχόμενο action adventure που βασίζεται στο ομώνυμο anime θα είναι το πρώτο της σειράς που θα διαδραματίζεται σε open world περιβάλλον.

 

 

The Division 2 – 15 Μαρτίου

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού που αποδείχθηκε ιδιαίτερο αξιόλογο έρχεται το sequel. Το online action RPG τρίτου προσώπου της Massive θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της Snowdrop Engine, ενώ θα μεταφερθούμε σε εμφύλιο πόλεμο στην Washington D.C.

 

 

 

Sekiro: Shadows Die Twice – 22 Μαρτίου

Από την From Software, δημιουργό των Bloodborne και  Dark Souls, έρχεται το Sekiro: Shadows Die Twice. Πρόκειται για ένα third person action adventure στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα. Το παιχνίδι ωστόσο διαφοροποιείται από τα προηγούμενες δημιουργίες της εταιρείας και δεν περιέχει στοιχεία RPG, ενώ υπάρχουν stealth κομμάτια. Για να δούμε και πόσο δύσκολο θα είναι…

 

 

 

Generation Zero – 26 Μαρτίου

Το νέο παιχνίδι της Avalanche Studios είναι ένα open world action που μπορούμε να παίξουμε είτε μόνοι μας είτε με άλλα τρία άτομα. Στη Σουηδία των 80s γίνεται εισβολή τεράστιων ρομπότ και θα πρέπει όχι μόνο να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά να βρούμε και τη λύση στο μυστήριο. Η μηχανή γραφικών APEX δείχνει εντυπωσιακή και αν και το παιχνίδι δεν έχει διαφημιστεί αρκετά μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη.

 

 

 

Assassin’s Creed III Remastered – 29 Μαρτίου

Πιθανότατα τα μόνα Assassin’s Creed που θα κυκλοφορήσουν φέτος είναι οι remastered εκδόσεις των Assassin’s Creed III και Assassin’s Creed III Liberation. Όπως κλασικά σε τέτοιες περιπτώσεις θα περιέχει όλα τα DLC, βελτιωμένο τεχνικό τομέα και νέους gameplay μηχανισμούς.

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Creepy Road – 1 Μαρτίου

 

ToeJam & Earl: Back in the Groove – 1 Μαρτίου

 

Beat Cop – 5 Μαρτίου

 

Eternity: The Last Unicorn – 5 Μαρτίου

 

Move or Die – 5 Μαρτίου

 

The Occupation – 5 Μαρτίου

 

 

 

 

MX vs. ATV All Out: Anniversary Collection – 12 Μαρτίου

 

 

 

The Caligula Effect: Overdose – 12 Μαρτίου

 

 

 

The Wizards – 12 Μαρτίου

 

 

 

SNK 40th Anniversary Collection – 19 Μαρτίου

 

 

 

 

The Sinking City – 21 Μαρτίου

 

 

Fate/ Extella Link – 22 Μαρτίου

 

 

Outward- 26 Μαρτίου

 

 

The Walking Dead: The Final Season – Episode 4 – 26 Μαρτίου

 

 

Xenon Racer – 26 Μαρτίου

 

MLB The Show 19 – 27 Μαρτίου