Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου έχει να επιδείξει αρκετές κυκλοφορίες, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια μεγάλη κυκλοφορία. LEGO Star Wars: The Force Awakens, Umbrella Corps, Resident Evil 5 και Odin Sphere Leifthrasir παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά για να τα δούμε όλα αναλυτικά παρακάτω.

[divider]Deadlight: Director’s Cut PSN – 21 Ιουνίου[/divider]

deadlight directorscut

Το survival side scrolling horror παιχνίδι επιστρέφει σε remastered μορφή με βελτιωμένα γραφικά, καλύτερο χειρισμό και νέο περιεχόμενο. Για πρώτη φορά στο PlayStation πρόκειται για αρκετά καλό παιχνίδι.

 

[divider]Pac-Man 256 PSN – 21 Ιουνίου[/divider]

pac man 256

Το περσινό παιχνίδι που κυκλοφόρησε στα κινητά έρχεται στο PlayStation 4 από τη Bandai Namco με νέα χαρακτηριστικά όπως το local coop εώς τεσσάρων παικτών. Οι νοσταλγοί του παρελθόντος μπορεί και να το τιμήσουν.

 

[divider]The Technomancer PSN – 21 Ιουνίου[/divider]

the technomaster

Αρκετά ενδιαφέρον action RPG επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στον πλανήτη Άρη. Μπορεί να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού..

[divider]Grand Kingdom – 21 Ιουνίου[/divider]

Grand Kingdom

Στο Grand Kingdom 4 έθνη παλεύουν για την κυριαρχία σε ένα φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο. Πρόκειται για ένα j-turn based strategy παιχνίδι ενώ προσφέρει και cross play μεταξύ ps4 και psvita παικτών.

[divider]Umbrella Corps PSN – 21 Ιουνίου[/divider]

resident-evil-umbrella-corporation-campaign-mode

Η ιδέα της Capcom να κυκλοφορήσει spin off tactical multiplayer shooter με βάση το Resident Evil έχει ξενίσει πολλούς, μένει να δούμε πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί

 

[divider]Mighty No 9 Retail & PSN – 24 Ιουνίου[/divider]

MIGHTY_ main_tgsver_fixre_splash

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις το 2D side-scrolling action παιχνίδι εμπνευσμένο από τη κλασική σειρά Megaman κυκλοφορεί στις κονσόλες μας. Αρκετός ντόρος έχει γίνει γύρω από το συγκεκριμένο για αν δούμε και τη ποιότητα του.

 

[divider]Heart&Slash PSN – 24 Ιουνίου[/divider]

heart and slash

3D brawler παιχνίδι με στοιχεία roguelike με πρωταγωνιστές ρομπότ σε πολύχρωμα σκηνικά. Δε φαίνεται άσχημο.

 

[divider]N.E.R.O. Nothing Ever Remains Obscure PSN – 24 Ιουνίου[/divider]

n.e.r.o

Story driven first person παιχνίδι, που συνδυάζει δύο είδη παιχνιδιού το puzzle με το visual novel. Κυκλοφόρησε ήδη σε PC και έχει αρκετά μέτριες κριτικές, οπότε δύσκολα θα ασχοληθούμε.

 

[divider]Odin Sphere Leifthrasir Retail & PSN – 24 Ιουνίου [/divider]

Odin-Sphere-Leifdrasir-Ann

HD Remake του ομώνυμου τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 2007 για το PlayStation 2, το Odin Sphere Leifthrasir είναι ένα 2D action RPG και το όνομα της Vanillaware αποτελεί εγγύηση για τη ποιότητα του.

 

 

[divider]Full Mojo Rampage PSN – 28 Ιουνίου [/divider]

full mojo rampage
Roguelike action RPG που περιλαμβάνει coop τεσσάρων παικτών και online versus modes μέχρι οχτώ παικτών. Αν και έχει κυκλοφορήσει εδώ και τρία χρόνια στο PC δε φαίνεται να έχει κάνει τη διαφορά και μάλλον θα περάσει απαρατήρητο.

 

[divider]LEGO Star Wars: The Force Awakens Retail & PSN – 28 Ιουνίου [/divider]

lego star wars

Άλλο ένα Lego Star Wars παιχνίδι έρχεται και φυσικά θα περιέχει το γνώριμο gameplay που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το όνομα Star Wars θα φέρει χρήμα δεν υπάρχει αμφιβολία.

 

[divider]Prison Architect Retail & PSN – 28 Ιουνίου[/divider]

prison-archatect

Το γνωστό simulation game έρχεται στη κονσόλα μας και θα πρέπει να κατασκευάσουμε και να διευθύνουμε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ιδιαίτερα θετικές οι κριτικές όσοι ασχολείστε με το είδος δε πρέπει να το χάσετε.

 

[divider]Resident Evil 5 PSN – 28 Ιουνίου[/divider]

Resident-Evil-5

Το third person action shooter της Capcom έρχεται σε remastered μορφή και στο PS4 και φυσικά παρά το όνομα που κουβαλάει δε πρόκειται για survival horror. Όσοι δε το παίξατε στη προηγούμενη γενιά μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά

 

[divider]Steredenn PSN – 28 Ιουνίου[/divider]

steredenn

Κλασικό side scrolling shoot em up με στοιχεία roguelike και γραφικά που θυμίζουν 8bit από αυτά που ουκ ολίγα έχουμε δει στη τρέχουσα γενιά.